Preview: Catrice Body Tattoos

Flash Tattoos: een glanzende metallic trend die perfect past bij een zomerse look. In combinatie met je bikini op het strand of als onderdeel van je outfit op een heerlijke zomeravond; deze speciale tijdelijke accessoires zijn de perfecte toevoeging voor iedere look. De voorpret van de zomer begint vanaf eind maart tot eind april 2016 met de Limited Edition “Body Tattoos” by CATRICE, unieke sieraden voor je lichaam. Een subtiel detail op je pols, onderarm of vingers – de mystieke ontwerpen in het puurste zwart en de twee chroomkleuren zilver en goud geven een magisch effect op een gebruinde huid.

Catr_BodyTattoos_01ORIENTAL ORNAMENTS

€ 4,59

Oriental Designs. Fatima’s Hand en Oosterse symbolen in combinatie met het Oog van Ra. Op je arm of schouderblad zijn deze oriëntaalse motieven echte eye-catchers. Ze passen bij iedere outfit. Verkrijgbaar in C01 Oriental Ornaments.

Catr_BodyTattoos_02ETHNO ELEMENTS

€ 4,59

Ethno Look. Veren en het symbool van licht, trends van dit seizoen – evenals het symbool van oneindigheid. Droomvangers, pijlen en geometrische vormen als driehoeken in combinatie met de klassieke Ethnische stijl. Eenmaal aangebracht op de huid, blijven zelfs de meest complexe motieven dagen zitten. Verkrijgbaar in C02 Ethno Elements.

Catr_BodyTattoos_03SIGNS OF SIMPLICITY

€ 4,59

Linear Love. Abstracte afbeeldingen, gebogen dunne armbanden met opschrift; deze lichaamsversieringen hebben het ideale dessin voor iedere gelegenheid. Met de cursief geschreven woorden “love”, “dream” and “forever” zul je zeker de aandacht trekken. Ankers, libelles en gevouwen vogeltjes doen onze gedachten afdwalen naar de oceaan. Verkrijgbaar in C03 Signs Of Simplicity.

De Body Tattoos Limited Edition van Catrice is verkrijgbaar van eind maart tot eind april 2016 bij Kruidvat in België.

xx. Isabelle

Dit vind je misschien ook leuk

1 reactie

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.