PREVIEW: CATRICE CONTOURIOUS

Gedefinieerde vormen. Geef prachtige accenten aan je gezicht met de illusie van licht en schaduw – contouring and strobing zijn de trends van dit moment. Van half augustus tot half september 2016, voorziet de Limited Edition “Contourious” by Catrice je van professionele tools om je de technieken van deze trend uit de beautywereld eigen te maken. Crèmige en poederachtige texturen in zacht champagne, rosé en bruin flatteren ieder huidtype.

Catr_Contourious-7

BROW SHAPER

€ 1,41

Perfecte vorm. Vul direct eventuele onvolkomenheden in je wenkbrauwen met deze extra dunne Brow Shaper. Met het kwastje aan het andere uiteinde van het penseel breng je je wenkbrauwen in vorm voor de perfecte look. Verkrijgbaar in C01 PrecEYES Ash en C02 PrecEYES Brown.

Catr_Contourious-5

CONTOURING CREAM PALETTE

€ 2,35

Perfecte mix. De twee matte, crèmige tinten kunnen gecombineerd worden voor een enkele tint of apart worden gebruikt om lichte of donkere accenten aan te brengen. Door het geïntegreerde spiegeltje is dit palette perfect om mee te nemen in je handtas. Verkrijgbaar in C01 Each & Every Cream.

Catr_Contourious-6

HIGLIGHTING STICK

€ 1,88

Ongelimiteerde glans. Een crèmige textuur met een lichte parelglans voor een schitterende glans. Geeft nauwkeurige highlights en mengt zich moeiteloos met je huid. Verkrijgbaar in C01 Gentle Glow.

Catr_Contourious-1

STROBING DUO HIGHLIGHTER

€ 2,35

Reflecties. Deze fijne poeder bevat lichtreflecterende pigmenten voor champagne of rosé-abrikoos kleurige highlights op je gezicht en/of hals. Verkrijgbaar in C01 Strobing Surpreme.

Catr_Contourious-2

SCULPTING POWDER PALETTE

€ 2,35

Highlight, Blush en Contour: twee poeder paletten met perfect op elkaar afgestemde tinten. De zijdezachte textuur is makkelijk aan te brengen en mengt zich eenvoudig met de huid. Verkrijgbaar in C01 Pale Perfectionist and C02 Almond Architect.

Catr_Contourious-3

LIP CONTOUR & COLOUR

€ 2,16

Lippen om van te dromen. Twee producten in één verpakking: de matte lipliner geeft een perfecte omlijning en kan gebruikt worden om je lippen in te kleuren en de lipgloss geeft een glanzende finish. Donker rosé-nude en rosewood zijn perfect voor iedere look. Verkrijgbaar in C01 Nude and C02 Rosewood.

Catr_Contourious-4

CONTOURING BRUSH

€ 2,16

Kwaliteit voor iedere dag. Highlight en contour met slechts één tool. De dunne, ergonomisch gevormde kwast met dikke en zeer kwalitatieve borstelharen kan gebruikt worden om highlights en schaduwen aan te brengen voor het al dan niet accentueren van delen in het gezicht. Bijvoorbeeld voor het contouren van de neus.

Wat een prachtige Limited Edition van Catrice en ook allemaal erg laag geprijsd. Ik denk dat je er voor deze snel zal moeten bij zijn, wil je nog iets kunnen bemachtigen!

De Contourious Limited Edition van Catrice is vanaf half augustus t/m half september 2016 verkrijgbaar bij Kruidvat en Trekpleister in Nederland en bij Kruidvat in België.

 xx. Isabelle

Dit vind je misschien ook leuk

1 reactie

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.