PREVIEW: RIMMEL THE ONLY 1 MATTE LIPSTICK

De lipstickrevolutie gaat verder… Rimmel Londons baakbrekende The Only One Lipstick krijgt een matte versie. Een langdurige, niet-uitdrogende kleur, hydratatie en het resultaat van een elegante, matte finish… de Only One Matte Lipstick heeft het ALLEMAAL.

Matte lipsticks die je lippen uitdrogen zijn passé! The Only One Matte Lipstick, die een nieuwe generatie van matte lipkleuren vertegenwoordigt, heeft het allemaal: een niet-uitdrogende, comfortabele formule die egaal over de lippen glijdt. Vanaf eind november zal de nieuwe matte lipstick van Rimmel verkrijgbaar zijn in vier kleuren!

rimmel-the-only-1-matte-200-salute-11-99euro

#200 Salute – #500 Take The Stage – #700 Trendsetter – #810 The Matte Factor

Rimmel London steunt de matrevolutie met een nieuwe formule die speciaal ontwikkeld is om aan al je lipstickwensen te voldoen:

  • COMFORT & HYDRATATIE: Een luchtige, verzorgende olie werd gecombineerd met een vloeibaar polymeer dat zorgt voor een comfortabel en hydraterend gevoel bij het dragen.
  • DROOGT NIET UIT: De olie wordt bij het aanbrengen geabsorbeerd waardoor een dunne film ontstaat tussen het pigment en de huis om het vaak voorkomende, irriterend droge gevoel van matte lipsticks te voorkomen.
  • LANGDURIGE KLEUR: De formule bevat een etherisch silicum voor een gladde en egale kleuring, waardoor de lipstick makkelijk perfect is aan te brengen voor een superieur kleurresultaat.

De Rimmel London The Only 1 Matte Lipsticks zijn vanaf eind november te koop in de Hot Spot bij de geautoriseerde verkooppunten voor € 11,99.

xx. Isabelle

Dit vind je misschien ook leuk

2 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.