Rimmel Match Perfection Foundation

De zoektocht naar de perfecte foundation blijft altijd doorgaan. Ik heb een hele lichte en droge huid, waardoor een goede foudation vinden erg moeilijk is. De meesten zijn gewoon te donker, maar ook hebben ze vaak een hele matte finish wat echt een no go is met een droge huid als die van mij. Dus toen ik voor de zoveelste keer op zoek was, kwam ik de Rimmel Match Perfection Foundation tegen en ik besloot hem uit te proberen!

Rimmel-Match-Perfection-Foundation-7
Rimmel-Match-Perfection-Foundation-6

De Match Perfection Foundation is te koop in veel verschillende tinten, waarvan ik de lichtste mee naar huis nam, namelijk 010 Light Porcelain.

Rimmel belooft 24 uur hydratatie, minder zichtbare imperfecties, poriën en donkere kringen, SPF 20 en een onzichtbare dekking voor een zichtbaar mooiere huid.

De Match Perfection Foundation kost € 13,49 voor 30ml.

Rimmel-Match-Perfection-Foundation-5
Rimmel-Match-Perfection-Foundation-3
De foundation zit in een glazen flesje met een pompflacon. Een prima verpakking die makkelijk en hygiënisch werkt. De bestanddelen van de foundation vind ik jammer genoeg niet terug op de verpakking.

Rimmel-Match-Perfection-Foundation-1
De foundation ziet er mooi licht uit en heeft een eerder koele, roze ondertoon. Vergeleken met mijn hand lijkt hij misschien te licht, maar mijn handen hebben een donkerdere tint dan mijn gezicht en hals.

Met één pompje krijg je meteen genoeg foundation om je hele gezicht te bedekken. De foundation heeft een fijne textuur, niet te dik en niet te dun en hij smeert makkelijk uit.

Rimmel-Match-Perfection-Foundation-9

zonder foundation

Rimmel-Match-Perfection-Foundation-10

met alleen foundation

Rimmel-Match-Perfection-Foundation-11

Full face met de Rimmel Match Perfection Foundation

Ik heb van mezelf al een redelijk egale huid met weinig pukkeltjes of vlekjes, maar ik heb wel donkere plekjes op mijn gezicht, vooral kringen onder mijn ogen. De foundation heeft een medium dekking en dus heb ik wel nog concealer nodig onder mijn ogen of op eventuele pukkeltjes. Hij verdeelt makkelijk over mijn gezicht, je ziet hem bijna niet zitten en hij egaliseert mijn teint.

De foundation voelt fijn aan en heeft een geur die me aan meloen doet denken. Ik vind de finish erg mooi en poeder de foundation dus ook niet af. Hij blijft de hele dag mooi zitten wanneer ik er een primer bij gebruik.

Rimmel-Match-Perfection-Foundation-2
De Match Perfection van Rimmel is voor mij inderdaad een goede match. Ik vind het jammer dat ik deze niet eerder ontdekt heb, want hij was perfect geweest voor in de wintermaanden. De kleur van de foundation past mooi bij mijn huid, hij geeft een medium dekking en ik krijg geen zichtbare droge plekjes doorheen de dag. Ik gebruik deze foundation met plezier sinds ik hem heb.

De Rimmel Match Perfection Foundation is te koop voor € 13,49.

xx. Isabelle

Dit vind je misschien ook leuk

1 reactie

  1. Mooi resultaat Isabelle! Die moet ik toch ook evt eens uitproberen… ben voorlopig wel tevreden over de Max Factor Face Finity die ik gebruik… maar eens over het muurtje kijken kan nooit kwaad 😉
    Kathleen heeft laatst dit geschreven…My new camera bagMy Profile

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.