RIMMEL THE ONLY ONE LIPSTICK

Rimmel is een merk waar ik vroeger altijd voorbij liep in de winkel. Maar daar is sinds een tijd verandering in gekomen en bij elk product dat ik van hun uitprobeer, word ik meer en meer fan. Vandaag laat ik twee mooie lipsticks aan jullie zien die mij al doen dromen van de zomer!

The-Only-One-Lipstick-1

De lipsticks komen uit The Only One Lipstick lijn van Rimmel. Als ik de verpakking zie, word ik niet meteen heel enthousiast, persoonlijk vind ik ze niet heel mooi. Maar wel handig is het ringetje dat de kleur van de lipstick aangeeft.

The-Only-One-Lipstick-11
Ook onderaan de lipstick kan je de kleur makkelijk terugzien. Ik koos voor 110 Pink A Punch en 600 Peachy-Beachy.

The-Only-One-Lipstick-8
The-Only-One-Lipstick-9
The-Only-One-Lipstick-5
Twee lekker opvallende kleurtjes, Pink A Punch (links) is fel roze en Peachy-Beachy (rechts) heeft een warme koraalkleur. De geur van de lipsticks staat me wel wat tegen, ze hebben een sterke meloengeur. Maar dit ruik je gelukkig niet meer wanneer je de lipstick hebt aangebracht.

The-Only-One-Lipstick-14

De swatches zien er goed uit. De lipstick voelt aan als een soort lippenbalsem en glijdt echt met gemak over mijn huid.

The-Only-One-Lipstick-12

110 Pink A Punch

The-Only-One-Lipstick-13

600 Peachy-Beachy

Op mijn lippen zien de kleuren er prachtig uit. Pink A Punch knalt er echt vanaf en Peachy-Beachy is een mooie zomerse koraaltint. Als je de lipstick pas hebt aangebracht glanst hij erg sterk en hij voelt erg aangenaam op mijn lippen. Maar doordat hij als een lippenbalsem aanvoelt, was ik bang dat hij niet lang zou blijven zitten. Gelukkig is dit helemaal niet het geval. Als je de lipstick even ophebt ‘droogt’ hij als het ware een beetje op je lippen en wordt hij semi-mat. Een hele mooie finish en hij blijft mooi zitten!

The-Only-One-Lipstick-2

Deze twee lipsticks hebben echt knalkleurtjes en ik kan niet wachten om deze in de zomer te gaan dragen! Maar het slechte weer van de afgelopen dagen houdt me niet tegen om de lipsticks nu al op te doen.

De Rimmel The Only One Lipsticks zijn te koop voor € 11,99.

xx. Isabelle

Dit vind je misschien ook leuk

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.