SYSTEM PROFESSIONAL SOLAR

System professional

We hebben al mooie dagen, met lekker warme temperaturen achter de rug en hopelijk mogen we daar nog veel van genieten in de zomer! Op zo’n dagen denken we er altijd aan om onze huid tegen de zon te beschermen. We smeren ons regelmatig in met zonnecreme of -olie om te vermijden dat onze huid beschadigd zou raken of verbrandt. Maar de meeste onder ons vergeten hun haar, ik ook. Tot ik kennis maakte met de Solar lijn van System Professional.

JE HAAR BESCHERMEN IN DE ZOMER

In de zomer worden haar en hoofdhuid blootgesteld aan elementen zoals UV-straling, zout water en chloor. UV-straling zorgt ervoor dat zowel natuurlijk als gekleurd haar vervaagt en beschadigd raakt. Zout water verwijdert de lipiden uit het haar, deze zorgen voor de flexibiliteit van de schubbenlaag van het haar. Chloorwater kan kleur vervagen en het haar poreus en breekbaar maken omdat het de natuurlijke oliën uit het haar verwijdert. Het is dus belangrijk om je haar hier tegen te beschermen.
System professional
Hier is de nieuwe System Professional Solar lijn met Helioguard Complex de redder in nood. Hij bevat UV-filters, avocado-olie en kationische polymeren en zorgt er zo voor dat je haar beschermd en gevoed wordt. Vervolgens zorgt het Helio Restore complex bestaande uit glycerine, kationische polymeren, aminozuur histidine en dl-panthenol dat restanten zonnebrandmiddel, zout en choorwater uit het haar en van de huid worden verwijderd en de vochtbalans van het haar wordt gereconstrueerd en hersteld. De waterbestendige formules zorgen voor de perfecte bescherming tijdens de zomer.

MIJN ERVARING

 Ik kreeg de Solar Hair & Body Shampoo, Solar Sealing Cream en Solar Helio Spray om zelf uit te proberen. Ik gebruik de producten nu al een tijd en ben er zeker tevreden over. Blootstelling aan zout water of chloor heb ik nog niet gehad, maar zeker wel aan de zon.

Ik gebruik de Hair & Body Shampoo gewoon dagelijks sinds de zon weer zoveel schijnt en deze maakt mijn haar lekker fris, zacht en glad, zonder het zwaar te maken. Dit product kan je zowel voor je haar en lichaam gebruiken, maar ik gebruik hem eigenlijk alleen om mijn haar te wassen.

De Sealing Cream is mijn favoriete product en deze raad ik zeker aan. Hiervan verdeel ik 1-2 pompjes over mijn pas gewassen of droge haar en deze masseer ik er een beetje in. Mijn haar ziet er altijd heel goed uit wanneer ik deze gebruik. Hij helpt goed tegen pluizig haar en maakt het mooi glanzend en glad. De creme maakt mijn haar ook helemaal niet vettig, maar lijkt het goed te voeden en beschermen.

De Helio Spray is wel een vettere spray en hiervan moet je echt niet teveel gebruiken. Goed verdelen over je haar en met je vingers wat inwerken is dus de boodschap. Deze is vooral handig om mee te nemen!

Mijn haar voelt echt goed aan nu ik deze producten gebruik. Zacht, glanzend, gevoed en het is tot nu toe nog niet verkleurd door de zon. Normaal heb ik echt snel droog haar, maar dit probleem is nu zeker van de baan. De producten beschermen trouwens niet alleen je haar, maar ook je hoofdhuid! Ik denk dat ik zeker niet de enige ben die al een verbrande hoofdhuid heeft gehad na een dag in de zon!

System professional

DE VOLLEDIGE SYSTEM PROFESSIONAL SOLAR LIJN

Na blootstelling aan zon, zee en zwembad:
Solar Hair & Body Shampoo (SOL1): rehydratie voor de zomer – € 22,10

Solar Hydro Repair Cream (SOL2): zomer rescue cream – € 28,2

Tijdens de blootstelling aan zon, zee en zwembad:

Solar Sun Oil (SOL4): keratine UV-bescherming – € 36,50

Vóór de blootstelling aan zon, zee en zwembad:

Solar Sealing Cream (SOL5): voedende bescherming tegen de zon – € 28,20

Solar Helio Spray (SOL6): waterbestendige UV-bescherming – € 28,20

De prijzen zijn geadviseerde verkoopprijzen en kunnen dus variëren.

De System Professional Solar lijn is vanaf nu te koop!

xx. Isabelle
Ik heb deze producten ontvangen ter review.

Dit vind je misschien ook leuk

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.