The Master Perfumer N°39 Absolute Iris

absolute iris 8

Ik had al erg veel goeds over dit parfum van Kruidvat gehoord, maar hij was jammer genoeg telkens uitverkocht bij ons. Maar na lang geduld hebben en elke keer trouw te gaan checken of hij er weer was, kon ik hem dan toch mee naar huis nemen, The Master Perfumer N°39 Absolute Iris.

absolute iris 4

De doosjes van de parfums zijn niet heel speciaal, maar ik vind het persoonlijk wel mooi zo wit en het oogt rustig. De lila iris linksonder is een mooi detail, deze bloemen hadden wij vroeger in onze tuin staan en ik heb ze altijd prachtig gevonden.

De parfums van The Master perfumer zijn van Kruidvat zelf en je kan ze dus voor een klein prijsje kopen. Een flesje van 50 ml kost slechts € 7,99. Maar je kan ook een mini kopen van 15 ml voor € 3,49 (dit komt in verhouding dus duurder uit!).

Er zijn best veel verschillende geuren verkrijgbaar: Black Vanilla, White Lily, Amber, Orange Blossom, Black Wood, Blue Spice, Cherry Bloom, Marine Aqua, Rose, Violet Orchid, Black Musk, Grey Fougere, White Cedar, Absolute Iris, Jasmin Blush, White Leather en Azur Fresh.
Ikzelf had Black Vanilla al in mijn bezit en voegde daar nu dus Absolute Iris aan toe.

absolute iris 2

The Master Perfumer Absolute Iris N°39 Eau de Toilette hoort thuis in een reeks heerlijke geuren die ontwikkeld zijn door wereldberoemde parfumeurs. Deze parfumeurs werken met ingrediënten van de hoogste kwaliteit. Ga voor de meeslepende geur van The Master Perfumer Absolute Iris N°39 Eau de Toilette. Deze eau de toilette is een mix van iris, patchoeli en muskus.
bron: Kruidvat

absolute iris 1

Ingrediëntenlijst

Het flesje bevat 50 ml eau de toilette.

absolute iris 9

absolute iris 7

Het flesje zelf ziet er niet heel speciaal uit, het is heel simpel vormgegeven. Maar toch vind ik het erg mooi staan tussen mijn andere parfumflesjes. Eenvoud siert.

absolute iris 5

En dan het belangrijkste natuurlijk. De geur. En die is echt heerlijk! Ik heb deze eau de toilette sinds ik hem heb al zo vaak gedragen, gewoon omdat hij zo lekker ruikt.

De eau de toilette bevat noten van iris en jasmijn, aangevuld met een mix van oranjebloesem, patchouli, muskus en vanille. Het is een heerlijk vrouwelijke en verleidelijke geur die lang blijft hangen.

Ook is dit parfum een dupe van het bekende parfum La Vie Est Belle van Lancome, alleen is dit dan één tiende van de prijs.

absolute iris 6

Ik ben verliefd op deze eau de toilette van Kruidvat. Het ruikt zo heerlijk en ik draag het bijna dagelijks. Voor een klein prijsje heb je een flesje eau de toilette dat even lekker ruikt als een heel duur parfum. Zeker een aanrader!

The Master Perfumer N°39 Absolute Iris is te koop bij Kruidvat.

Volg je me al op Bloglovin’ en Instagram?

xx. Isabelle

Dit vind je misschien ook leuk

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.