YUN FACE CREAM FOR SENSITIVE SKIN

yun face cream

Ik krijg de laatste tijd regelmatig het compliment dat mijn huid er zo goed uitziet, samen met de opmerking dat ik toch echt geluk heb met zo een mooie huid. Maar mijn huid is niet altijd in zo een goede conditie. Ik heb vooral last van droge huid, maar ook van onzuiverheden. De gezichtscreme van YUN zou hier verandering in kunnen brengen met behulp van goede bacteriën.

yun face cream

Als je het woord bacteriën hoort, denken de meesten niet meteen aan goede dingen. Maar er bestaan niet alleen slechte bacteriën. Onze huid heeft zelf een microscopische laag bacteriën en schimmels. Deze  beschermen ons tegen ontstekingen en irritaties. Wanneer het evenwicht hiervan wordt verstoord, kunnen vervelende kwaaltjes zoals acne, schimmels en infecties optreden. Vaak gaan we deze te lijf met sterke middelen zoals antibacteriële zepen, antischimmelsprays en zelfs antibiotica. Deze doen zeker hun werk, maar ze kunnen nieuwe problemen doen optreden, omdat de natuurlijke beschermlaag van goede bacteriën ook verdwijnt.

Met probiotherapie daarentegen worden de beschermende eigenschappen die onze huid van nature heeft, hersteld of behouden. De producten van YUN Probiotherapy bevatten namelijk levende goede bacteriën. Het Antwerpse bedrijf is hierin een pionier, ze zijn de eersten die levende bacteriën aanwenden om specifieke huidkwaaltjes te verzorgen.

yun face cream

yun face cream

Ik maakte kennis met YUN Probiotherapy op een event in maart en ik kreeg hun Face Cream voor gevoelige huid mee om zelf uit te testen. Ik heb hem een tijd gebruikt en ben er echt tevreden over. Hij smeert makkelijk uit en verzorgt mijn huid goed. Toen ik begon met het gebruiken van de creme, had ik redelijk wat onzuiverheden en op dit moment kan ik zeggen dat dit erg is afgenomen. Mijn huid ziet er gewoon goed en gezond uit.

De verpakking die ik heb is nog een oude verpakking (de nieuwe kan je zien op de website van YUN), maar in principe is alleen de sticker veranderd. De Face Cream zit in een verpakking met een pompje. Dit vind ik altijd fijn aangezien het schoner werkt dan een potje waar je elke keer weer met je vingers in gaat. In de creme zelf zitten kleine bolletjes die opengaan en wegsmelten wanneer je de creme uitsmeert, je voelt deze helemaal niet. In deze bolletjes zitten de levende bacteriën.

yun face cream

Ik vond het leuk om YUN te leren kennen en deze Face Cream uit te proberen! Een goede verzorging van je huid is zo belangrijk! Een gezonde huid voelt zacht en glad aan, heeft geen droge plekjes of onzuiverheden. Wanneer je huid goed in balans is, heb je een mooie glow in plaats van er dof uit te zien. Als je ook een gevoelige huid hebt en last hebt van onzuiverheden, kan ik je aanraden om deze Face Creme van YUN uit te proberen.

De SKN Face Cream voor gevoelige huid en alle andere producten van YUN Probiotherapy zijn te koop via de website!

xx. Isabelle

Ik kreeg dit product ter review. Zie disclaimer.

Dit vind je misschien ook leuk

3 reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.