YVES ROCHER ANTI POLLUTION HAARVERZORGING

anti pollution

We worden elke dag aan vervuiling blootgesteld, het is moeilijk om er nog aan te ontsnappen. Deze vervuiling is niet alleen slecht voor je huid, maar ook je haar kan je hier best tegen beschermen. De nieuwe Anti Pollution lijn van Yves Rocher helpt om je hoofdhuid en haarvezels te beschermen, zuiveren en verzorgen.

Dat vervuiling erg schadelijk is, dat weten we denk ik allemaal wel. Maar ik had er nog nooit bij stilgestaan dat ik mijn haar hier ook tegen kon beschermen. Hier zijn de Anti Pollution producten van Yves Rocher perfect voor! De lijn bestaat uit een shampoo, conditioner en een scrub! Vooral naar die laatste was ik heel benieuwd.

De volledige lijn bevat extract van Moringazaden en zijn vrij van siliconen, kleurstoffen, parabenen. Bovendien zijn alle producten vegan.

anti pollution
ANTI POLLUTION DETOX SCRUB (€ 12,90)

Beginnen doen we met een peeling voor de hoofdhuid, hierdoor wordt deze gereinigd en kan ze weer ademen. Je maakt gewoon je haar nat en masseert met de scrub zacht je hoofdhuid. Het product schuimt zacht waardoor het zich makkelijk overal verspreidt. De scrubkorrel van zeezout is 100% natuurlijk en smelt weg wanneer je je haar uitspoelt. Je blijft dus zeker niet met scrubdeeltjes in je haren zitten. Deze scrub gebruik je best maximum 2x per week.

ANTI POLLUTION MICELLAIRE SHAMPOO (€ 5,90)

Na de scrub gebruik je de shampoo die heel mild je haar zal reinigen. Wat wil het zeggen dat het een micellaire shampoo is? Dat de shampoo micellen bevat, microdruppeltjes die onzuiverheden ‘vangen’ en bij het uitspoelen meenemen. Wat me meteen opviel is dat de shampoo heel vloeibaar is en dat je helemaal niet veel nodig hebt om je haar goed te reinigen. Deze shampoo verwijdert 94% van de vervuilende koolstofdeeltjes van je haar. Ter vergelijking: gewone shampoo verwijdert gemiddeld 87% en spoelen met gewoon water 39%.

ANTI POLLUTION CONDITIONER (€ 5,90)

Als laatste stap gebruik je de conditioner uit de Anti Pollution lijn. Deze zorgt er niet alleen voor dat je haar zacht, soepel en glanzend wordt, maar ook dat koolstofdeeltjes zich moeilijker aan je haar gaan hechten. De conditioner is superfijn om te gebruiken. Je hebt niet superveel nodig en toch kan je het product makkelijk over je haar verspreiden. Bij andere merken is dit nog wel eens anders waardoor ik minstens het dubbele aan product moet gaan gebruiken. De formule is voor mij dus zeker een pluspuntje.

anti pollution

Na de eerste keer wassen met deze producten was ik zeker al tevreden! Ik merkte meteen dat mijn haar erg luchtig aanvoelde. Ondertussen gebruik ik de scrub, shampoo en conditioner al enkele weken, 2x per week. Wat mij het meest opvalt is dat ik vroeger mijn haar op dag 4 weer moest wassen en nu kan ik mijn wasbeurt zeker met een dagje uitstellen. Superfijn!

De Anti Pollution Scrub, Micellaire Shampoo en Conditioner kan je vinden in de Yves Rocher winkels of via hun webshop!

xx. Isabelle

Ik heb deze producten ontvangen ter review. Lees voor meer info mijn disclaimer.

Dit vind je misschien ook leuk

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.