YVES ROCHER BODY & HAIR MISTS

body & hair mists

De Body & Hair Mists zijn een nieuwe toevoeging aan het assortiment van Yves Rocher en doen me met hun mooie verpakking en heerlijke geuren al helemaal verlangen naar lange zomerse dagen! Ze zijn verkrijgbaar aan in 8 geuren, voor ieder wat wils en leuk om af te wisselen!

Voor mij zijn body & hair mists onlosmakelijk gelinkt aan de zomer! Een flesje dat je makkelijk in je tas mee kan nemen en waarmee je in de loop van de dag je geurtje kan opfrissen. Wanneer het warmer wordt laat ik al snel mijn parfum voor wat het is omdat ik de geur te zwaar vind. Een body & hair mist is over het algemeen wat lichter en minder overweldigend.

De mists zijn verkrijgbaar in 8 uiteenlopende geuren:

  • Framboos & Munt
  • Kokos
  • Bourbon Vanille
  • Mango & Koriander
  • Olijf & Petitgrain
  • Perzik & Steranijs
  • Amandel & Oranjebloesem
  • Lavandin & Braam

Voor een flesje van 100ml betaal je € 6,95. De 8 geuren zijn volledig vegan. Dit houdt in dat er geen ingrediΓ«nten van dierlijke oorsprong in zitten en dat ze dierproefvrij zijn.

body & hair mist

Ik kreeg 4 van de 8 geuren toegestuurd om zelf uit te proberen. De verpakking krijgt van mij zeker al een dikke 10/10, wat ziet die er leuk uit! Ook zijn de flesjes met hun 100ml niet te groot en kunnen ze dus makkelijk mee in je handtas.

Yves Rocher verrast me telkens weer met hun originele geurcombinaties! Ik vind de geuren die opgestuurd heb gekregen allemaal lekker, de ene is wat zoeter, de andere wat frisser. De Mango & Koriander en de Amandel & Oranjebloesem zijn mijn persoonlijke favorieten.

body & hair mist

Ik ga zeker eens langs bij Yves Rocher om de andere geuren te ruiken want ook die spreken me aan. Ik heb trouwens ook niet tot de zomer gewacht om deze te gaan gebruiken. De Amandel & Oranjebloesem zit al 2 weken in mijn handtas en gaat overal mee naartoe!

xx. Isabelle

Ik heb deze producten ontvangen ter review.

Dit vind je misschien ook leuk

1 reactie

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.