YVES ROCHER GLOSSY LIP PEN

Enkele weken geleden zat er een code bij de Flair waarmee je voor 10 euro vier producten bij Yves Rocher kon bestellen! Hier heb ik natuurlijk niet lang over getwijfeld. Je kreeg voor de 10 euro een Light Foundation Cushion, een Sexy Pulp Mascara en 2 Glossy Lip Pens, de kleuren kon je helemaal zelf uitkiezen! Ik heb redelijk lang moeten wachten op het pakketje omdat ze niets meer op stock hadden, maar na enkele weken stond de postbode dan toch aan mijn deur. Vandaag laat ik jullie de 2 lippotloden zien!

YR-radiant-lip-drayon-2
YR-radiant-lip-drayon-8
Chubby lippotloden als deze zie je nu overal terugkomen. Bijna elk merk heeft ze tegenwoordig in het assortiment en ik vind het op zich wel een fijne manier om lipstick aan te brengen. De verpakking van de Glossy Lip Pens ziet er redelijk standaard uit en wel typisch Yves Rocher. De verpakking van de lippotloden hebben de kleur van het lippotlood zelf, zo vind je makkelijk de juiste kleur terug!

Yves Rocher belooft een hydraterende formule die meteen door de lippen opgenomen wordt. De lippotloden bevatten plantaardige bestanddelen, namelijk karité- en mangoboter, ze bevatten geen parabenen of dierlijke bestanddelen en ze zijn dermatologisch getest.

MAUVE TENDRE

YR-radiant-lip-drayon-4
YR-radiant-lip-drayon-5

De eerste kleur die ik koos was Mauve Tendre. Dit lippotlood heeft een hele zachte en lichte kleur waardoor hij perfect is om altijd bij je te hebben. Hij werkt namelijk erg makkelijk bij, is niet heel opvallend, maar voegt wel net dat beetje extra toe. Als je het potlood bekijkt, lijken er kleine glittertjes in het lippotlood te zitten, maar deze zie je niet terug op je lippen.

YR-radiant-lip-drayon-9

De dekking is matig te noemen, je moet zeker geen echt lipstick effect verwachten. Ik vind het eerder een soort van getinte lipbalsem in potloodvorm en dit is eigenlijk ook wel wat Yves Rocher belooft.

ROUGE BORDEAUX

YR-radiant-lip-drayon-7
YR-radiant-lip-drayon-6
Het tweede potlood dat ik koos heeft een rode tint en is een van de meer opvallende kleurtjes uit de Glossy Lip Pen lijn, namelijk rouge bordeaux. Hierin zijn geen glittertjes terug te zien.

YR-radiant-lip-drayon-10

Ook dit lippotlood heeft een lichte dekking en voelt erg fijn aan op mijn lippen. Wel brengt deze niet heel gelijkmatig aan en je krijgt dus al snel een beetje een vlekkerig effect. Niet te veel aanbrengen is de boodschap.

YR-radiant-lip-drayon-3
Als je een goed dekkend lippotlood zoekt, zijn deze van Yves Rocher niets voor jou. Maar als je op zoek bent naar een eerder lichte dekking en een verzorgende formule, dan kan je zeker eens een kijken nemen tussen de Glossy Lip Pens van Yves Rocher. Er zijn in totaal 12 verschillende kleuren beschikbaar. Door het verzorgende effect, de lichte dekking en de makkelijke manier van aanbrengen zijn deze lip pens perfect voor de zomer.

De Glossy Lip Pens zijn te koop voor € 13,90, maar er zijn regelmatig kortingen bij Yves Rocher, dus hou dit zeker in de gaten!

xx. Isabelle

Dit vind je misschien ook leuk

3 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.