THE 100 DAY PROJECT 50%

Op 19 april begon ik mee te doen met #the100dayproject op instagram. De bedoeling is dat je een onderwerp of project kiest en hiervan 100 dagen lang een foto op instagram post met 2 hashtags: #the100dayproject en een hashtag waaronder je alleen jouw foto’s verzamelt.

Ik heb even nagedacht wat ik als onderwerp zou kiezen en koos uiteindelijk voor flatlays, gewoon omdat je hier zo veel kanten mee uit kan en ook eigenlijk overal een flatlay kan maken. Ondertussen zit ik al over de helft van de 100 dagen. De eerste 25 foto’s kwamen al eerder online en nu was het dus tijd voor de volgende 25!

the-100-day-project-25-50

Je kan al mijn foto’s terugvinden als je zoekt op #isabelleflatlays.

Ik vind het nog steeds superleuk dat ik met dit project ben begonnen! Ik plaats trouwens niet elke dag een flatlay foto, soms 3 dagen geen en dan 2 op een dag. Het enige wat me soms een beetje stoort is dat ik nu op mijn instagram telkens een gewone foto plaats en dan een flatlay, dan weer een gewone, een flatlay, … Soms is het dan frustrerend dat ik niet gewoon die ene leuke foto meteen kan plaatsen omdat het dan niet in het rijtje hoort, dus misschien stap ik hier nog wel vanaf, hoewel het er leuk uit ziet in mijn feed!

xx. Isabelle

Dit vind je misschien ook leuk

2 reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.