ANTWERP PRESS DAYS

press days

Vorige week vonden de Press Days in Antwerpen weer plaats. Op die dagen zetten verschillende persbureaus hun deuren open om de aankomende collecties van de merken die ze vertegenwoordigen voor te stellen. De Press Days vinden plaats op verschillende mooie locaties in Antwerpen. Ik ging er woensdagnamiddag samen met Laura en Eva naartoe!

Het was best een uitdaging voor mij om naar de persdagen te gaan. Ik ging woensdagnamiddag, de dag na mijn infuus en stond dus een beetje op slappe benen. Dat plus het feit dat ik na een kwartier lopen eigenlijk al moe ben, maakte de hele uitstap niet zo vanzelfsprekend. Maar ik heb volgehouden en gewoon geprobeerd om te genieten van de dag.

Zoals ik al zei was ik in goed gezelschap met Laura en Eva en het lukte ons om op 4 verschillende locaties langs te gaan. Ik besloot om mijn spiegelreflex camera niet mee te nemen naar Antwerpen, maar gewoon foto’s te nemen met mijn gsm. Deze zijn ook van goede kwaliteit en het was minder gesleur, want zo kon ik gewoon een kleine handtas meenemen. Achteraf zag ik wel dat ik van een heleboel dingen geen foto’s heb gemaakt, maar er is ook zoveel om te zien en je krijgt zoveel uitleg over nieuwigheden. Ik zet de leukste foto’s voor jullie op een rijtje!

GLOBAL IMAGE PR

press days
press days
press days
ProNails // Sofacompany // Hentho Gin // Nordic Living // Pure Wood Design // Eijfinger // Hype-O-Dream

PR-STYLE

press days
press days
press days
press days
press days
press days
o.a. Jarre Technologies // Britta // Manolo Blahnik // Uriage // Rocks On A Rope // Juuty // Molton Brown

THE KUBE // MAISON-PR // MOJO

press days
press days
press days
press days
o.a. Nintendo Switch // Black Tomato Gin // Hedgren // Woden Sneakers // Be Beluga // Tweezerman // Corkcicle // Living Proof // Grown Alchemist

COMPRENDO // APPLETREE // O’SERIEUX // MEDIA TEXTURE // BURO COCO

press days
press days
press days
press days
press days
press days
o.a. Xavies // Steff // Falke // Nannic // IMWE // Babor // s. Oliver // Betty Barclay // DHC // Self

Zoals je ziet was er heel wat moois te ontdekken op de voorbije Press Days. Mijn favorieten waren de prachtige jute tassen van Juuty, de leuke sneakers van Woden, de altijd mooie producten van het Belgische merk Self en de heerlijke parfums van s. Oliver waarvan zowel de vrouwen als de mannengeur een echte aanrader is!

Een dikke merci nogmaals aan alle persbureaus voor de uitnodigingen, de vriendelijke ontvangst en de leuke goodiebags!

xx. Isabelle

Dit vind je misschien ook leuk

4 reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.