Bloggerscafe Meeting Leuven

image

Maandag was het zover. De bloggerscafe meeting in Leuven! Ik had hier erg naar uitgekeken, maar ik heb er ook heel veel zenuwen voor gehad. Afspreken met een groep mensen die ik eigenlijk niet ken, daar ben ik toch altijd een beetje bang voor. Ik denk dan op voorhand al aan alle dingen die kunnen misgaan, of dat ze mij niet leuk gaan vinden ofzo. Gelukkig kan het dan uiteindelijk alleen maar beter gaan dan alle scenario’s die ik al in mijn hoofd heb… En het was ook heel erg leuk! We hebben gezellig kunnen babbelen en voor we het door hadden was het al weer tijd om naar huis te gaan! Ik heb ook niet heel veel foto’s gemaakt, sorry hiervoor, ik was te druk bezig met andere dingen.

image

Zoals ik zei, was ik op voorhand erg nerveus. Ik was lang bezig met me klaar te maken. Wat zou ik aantrekken, hoe doe ik mijn makeup, … Uiteindelijk koos ik voor een makkelijke look en outfit. Ik stijlde mijn haar ook nog. Maar daar zag je al snel niets meer van door de regen en wind maandag. We hadden echt wel pech met het weer!

image

We hadden om 15u gereserveerd bij Koffiebar Noir in de Naamsestraat. Ik was hier nog nooit geweest, maar het was er supergezellig! De ‘living’ was voor ons gereserveerd. Een gezellige hoek achteraan de Koffiebar met comfortabele zetels.
De bediening was super vriendelijk en we konden kiezen tussen lekkere koffie, thee, chocomelk of huisgemaakte limonade. Op de toog stond ook nog verse taart, carrotcake en brownie.

We waren in totaal met 8, neem dus zeker ook eens een kijkje op hun blogs!

JulieVie De Julie

EvaHer Name Is Eva

KathleenThe Good, The Fab And The Lovely

VickyMango Banana Life

JozefienFullfilling Daydreams Tonight

SandraMiss Paperfection

MarijkeKalliopia

Twee andere bloggers moesten jammer genoeg afzeggen, maar ik hoop dat ik ze een andere keer kan ontmoeten!

image

Ik ging (net als Eva) voor chocomelk met Maltesers en een stuk brownie. De chocomelk was superlekker! Warme melk met grote stukken chocolade erin, die lekker smolt als je roerde en natuurlijk ook Maltesers die lekker wegsmolten. Ik heb er nu al weer zin in, ik ga dit zeker thuis ook eens proberen!

image

Voor we iets gingen drinken bij Noir gingen we onder andere even langs bij The Body Shop, de kerstcollectie, adventskalender en alle kerstverpakkingen zagen er echt super uit! Maar ik kocht niets want ik wou mijn geld houden voor iets anders… Na de koffie gingen we nog langs bij Flying Tiger, deze is pas nieuw in Leuven en de winkel is echt leuk om eens een kijkje te gaan nemen. En daarna gingen we nog langs bij Mac. Hier had ik mijn geld voor bewaard. Ik kocht weer een nieuwe lipstick. De review volgt snel!!

We hadden echt een superleuke namiddag. Er werd veel gebabbeld en gelachen en ik vond het leuk om de anderen te ontmoeten. Ik heb dingen bijgeleerd en een aantal nieuwe blogs ontdekt. Zeker voor herhaling vatbaar!

Volg je me al op Bloglovin’ en Instagram?

xx. Isabelle

Dit vind je misschien ook leuk

25 reacties

  1. Het was echt een leuke dag! Grappig hoe zenuwachtig we allemaal waren op voorhand :).
    Lijkt me inderdaad een goed idee om snel nog eens te doen!

  2. Het was echt een leuke dag! Grappig hoe zenuwachtig we allemaal waren op voorhand :).
    Lijkt me inderdaad een goed idee om snel nog eens te doen!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.