EVENT: LANCERING BELMODO BELGIQUE 

Vorige week donderdag was ik uitgenodigd voor het lanceringsevent van Belmodo Belgique. Het bekende online fashion magazine Belmodo heeft nu dus een Franstalige zusje.
De lancering ging door in hartje Brussel in de Bloody Louis.

belmodo-event-5
belmodo-event-3
De lancering was tot in de puntjes verzorgd. Het begon al met een shuttledienst die ons van de parking naar The Bloody Louis bracht. Daar kregen we bij het binnenkomen al meteen een drankje aangeboden van Pimms en konden we onze make-up laten opfrissen bij Givenchy.

De Bloody Louis was voor het event helemaal omgetoverd in een Urban Jungle, zoals je kan zien op de foto bovenaan dit artikel. Een grote gorilla, veel groen en mooie verlichte letters die Belmodo spelden verwelkomden ons toen we binnenkwamen!

belmodo-event-7
belmodo-event-11
belmodo-event-8
Er was genoeg lekkers om te proeven!

Zo stond er een Copperhead bar met heerlijke gin tonics en kon je kennismaken met BottleGreen, een alcoholvrij drankje. Deliveroo stilde de honger met lekkers van Balls & Glory, Umamido en Knees To Chin.

belmodo-event-9
belmodo-event-10
De lancering werd goed ingezet met een openingsvideo waarin we konden kennismaken met de mensen achter Belmodo en Belmodo Belgique.

BIGGER, BETTER, BELGIAN

De muziek werd verzorgd door Roundhouse Deejays, Simon Le Saint en Hermanos Inglesos.

belmodo-event-1
Ik had pas de kans om mijn make-up, die ook bijgewerkt was bij Givenchy, op de foto te zetten toen ik weer thuis was, dus ik zie er best wel moe uit! Ik ben helemaal verliefd op de lipstickkleur en de fel aangezette blush (die je jammer genoeg niet heel goed ziet op de foto). De lipstick komt uit de Kerstcollectie van Givenchy, mijn bloesje is van Only.

belmodo-event-4
belmodo-event-2

Mijn schoonzus vergezelde me op het leuke feestje. We hadden samen een hele fijne avond en willen Belmodo zeker nogmaals bedanken voor de uitnodiging, het geweldige feest en de toffe goodiebag waarmee we nog wat kunnen nagenieten!

xx. Isabelle

Dit vind je misschien ook leuk

3 reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.