Flow Daily Life Inzichtenpocket

flow-4Vorige week kocht ik de Daily Life Inzichtenpocket van mijn favoriete boekje, namelijk de Flow. Ik ben aljaren fan van het magazine door de mooie vormgeving, de leuke teksten en de extraatjes die er elke keer weer bij zitten. Maar toch kocht ik nog nooit eerder een Flow Special, gewoon omdat ik het toch een beetje prijzig vind altijd. Maar deze mooie Inzichtenpocket kon ik toch niet laten liggen!

flow-6

Flow is een tijdschrift zonder haast, over klein geluk, simpeler leven en andere keuzes.

flow-2

In het begin van het boekje vind je de inhoudstafel terug. Er zijn 39 thema’s gekozen die allemaal erg leuk uitgewerkt zijn met vragen aan jezelf, inzichten en quotes.

flow-1

flow-3

Het boekje is echt erg mooi. Het bevat 39 kleine hoofdstukje met elk een eigen thema. Het is niet heel groot en past perfect in je handtas om mee te nemen en onderweg in de trein bijvoorbeeld te lezen. Elk hoofdstuk heeft een mooie foto, bevat tips om met bepaalde dingen om te gaan, je vindt er oefeningen en vragen aan jezelf in terug en altijd een mooie quote.

flow-5

Ik ben erg blij dt ik toch beslist heb om dit boekje te kopen! Het is niet heel goedkoop, maar voor mij toch echt wel zijn geld waard. Het ziet er erg mooi uit en staat vol met mooie teksten en dingen om bij stil te staan.

De Flow Daily Life Inzichtenpocket is nu te koop voor € 9,95.

xx. Isabelle

Dit vind je misschien ook leuk

6 reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.