Instagram Summer Throwback

throwback14

Ik kan niet de enige zijn die verlangt naar de zomer!

We kregen al even een voorproefje van de aankomende lente met een paar mooie zonnige dagen, maar ondertussen is het al weer enkele dagen grijs en bewolkt.

Ik verlang dus elke dag meer en meer naar de zomer, zeker nu ik ook al plannen voor die mooie maanden aan het maken ben! Maar aangezien ik daar nog wel eventjes op ga moeten wachten en nu thuis zit en stiekem nog mijn pantoffels met Kerstprint aan heb voor mijn koude voeten, vond ik dat het tijd was voor een Summer Throwback. Eventjes wegdromen bij leuke foto’s van de vorige zomermaanden…

throwback4Zomer betekent bij ons veel bezig zijn met onze moestuin! Wij hebben maar gewoon een terrasje en moeten het dus doen met potten, maar dat gaat allemaal heel goed. Dit zijn foto’s van in juni, vlak voor we op vakantie vertrokken naar Rome.

Mieltje is zo schattig. En geef toe, dit is toch wel een heel idyllisch beeld. Dit zie ik dus altijd als ik naar haar toe loop. Ze heeft echt een prachtige wei! En ze staat altijd zo lief te wachten.

 

throwback5Rome!! Dreams come true. Echt, ik was zo gelukkig met deze reis en heb me hier ook echt weken maanden op voorbereid door een halve reisgids te schrijven. We hadden een heel leuk appartementje geboekt voor een goede prijs en bleven 10 dagen! We konden dus alles op ons gemak bekijken.

We hebben met volle teugen genoten en ik heb natuurlijk instagram volgezet met selfies, haha.

 

throwback6Grappige selfie van mij en mijn vriend op de Spaanse Trappen (die je helemaal niet ziet op de foto, haha). Die postte ik pas op instagram toen we 4 jaar en een half samen waren op 18 juni. Toen waren we eigenlijk al weer terug van vakantie.

Trastevere streets. Dit is echt een typisch beeld van Rome #takemeback…

 

throwback7Toen we terugkwamen van vakantie zag onze courgette er zo uit. What!!??

Dit kunstwerk stond in het park hier vlakbij. Ik kom eigenlijk nooit in het park, er zitten altijd veel hangjongeren, het is er vuil en er wordt drugs gedeald. Ja, niet echt gezellig. Er werd deze zomer een poging gedaan om het park nieuw leven in te blazen. Het werd helemaal schoongemaakt, er kwamen vissen in de vijver, picknickbankjes overal en er werd 2 keer per week iets georganiseerd. Een heel goed initiatief en heel fijn om naartoe te gaan. Maar ondertussen is het hele park er al weer zo erg aan toe als voorheen…

 

throwback2Joepie, ik werd 24!! Ik ging cocktails drinken met Lise bij Barvista!

We vierden de verjaardag van mijn zus, de vriendin van mijn broer en mij (allemaal kort op elkaar in juni) in de prachtige nieuwe loft van mijn broer en zijn vriendin. Zij zorgden voor het aperitief en het hoofdgerecht en ik voor het dessert. Ik had namelijk net mijn nieuwe Kitchen Aid en die moest natuurlijk uitvoerig getest worden!! Op de foto zie je een frangipane met perzik en een brownie. Maar ik maakte ook bananen cupcakes en peanutbutter cups. Ja, ik overdrijf graag.

 

throwback1En we supporterden natuurlijk voor Belgiรซ. Want we deden dat zo slecht nog niet bij de wereldbeker! Zelfs Baptiste deed mee!!

Helemaal in supportersoutfit! Jammer genoeg moesten we altijd van thuis uit supporteren omdat het voor mij te zwaar is om dat rechtstaand op cafรฉ te gaan doen.

 

throwback3Vorig jaar reed ik nog paard. Dit is met Mister een echte reus!

En ja, als ik jarig ben, vier ik de verjaardag van Schimmel ook. En ik trakteerde haar op taart. Ik kreeg rare blikken toen ik zei dat ik dat ging maken, maar ik had wel een hele happy pony en die taart was heel snel op. Ze was ook heel teleurgesteld dat dat bord niet eetbaar was…

 

throwback11Links zie je Mika. Onze lieve kattepoes, ze woont bij mama. Ik denk dat ze nu 13 jaar zal worden in juni.

Rechts zie je Lilou, de kat van Lise. Heel cute en fluffy en pretty.

 

throwback13Schimmeltje, aan het genieten van de zon. Ik geniet altijd zo van die dagen in de zomer op de wei bij haar.

Mijn vriend zijn mama won een ballonvaart met een tombola. Zijn zus, tante en ik besloten om mee te gaan (wij moesten natuurlijk wel gewoon betalen, haha) en wauw!! Echt fantastisch mooi. Ik heb hier zo van genoten. We hadden prachtig weer en gingen ook heel ver. Ik was wel stikdood en kon gewoon niet meer op mijn benen staan na de landing, maar het was dan nog niet afgelopen. Er werden nog verschillende flessen cava opengedaan en er werd nog veel gepraat en gelachen. Echt een superfijne ervaring!

 

throwback10Eind juli is het altijd Suikerrock in Tienen. Op de een of andere manier ga ik daar altijd standaard naartoe met meisjes van vroeger in de manege. En eigenlijk zie ik hen voor de rest zelden nog. Maar het is altijd heel leuk en een echt feestje.

Ik ging in de zomer een paar keer met Moonlight rijden. Een paard dat vroeger in de manege stond en dan verkocht is. Ik heb er dan nog een hele tijd mee gereden, maar ben dan met andere paarden beginnen rijden en later ook ziek geworden. Het was dus heel leuk om haar terug te zien. Moonlight is echt zo een lief paard. Ze is ondertussen jammer genoeg weer verkocht.

 

throwback9Oogsten, oogsten, oogsten!! Onze moestuin leverde heel veel op, vooral in juli. In augustus begonnen we hier en daar een beetje probleempjes te krijgen, maar we hadden nog steeds veel opbrengst! Zo hadden we bijvoorbeeld 3 kg aardappelen kunnen oogsten, iets waarvan iedereen had gezegd dat dat ons nooit zou lukken.

We zijn vorig jaar echt verdronken in de chilipepers. We hadden 4 planten. 2 Kleine soorten en dan 2 die deze mega pepers gaven. Kijk dan hoe groot! En ja, ze waren heel pikant. We hebben er veel vers gebruikt, maar ook veel gedroogd om chilipoeder van te maken en pikante olie. En we maakten ook sambal.

 

throwback12Eind augustus werd een vriend van ons 30 en hij gaf een zombie verkleedfeestje. Ik vond dat we er wel redelijk angstaanjagend uitzagen, haha. Ik was zombie Prom Queen en mijn vriend zombie klusjes man.

Terrasjes doen! Hier kijk is zo naar uit. Gewoon op een terrasje zitten, met iets lekker te drinken, van het zonnetje genieten, naar de mensen kijken en niet te vergeten, goed gezelschap!!

 

throwback8En dan de nazomer. Ik ging op wedstrijd met Darco. Slechtste plan van het hele jaar. Ik heb hier zo ongelooflijk veel pijn van gehad. Ik heb echt gehuild van de pijn. Maar ik heb er ook zo van genoten. Ik kan gewoon niet beschrijven hoe gelukkig ik was toen ik met hem aan het rijden was. Ik was echt trots op mezelf en Darco.

Ik ging ook nog samen met een van mijn lesgeefsters van vroeger in de manege 2 van haar paarden, Nelson en Bill, van weide wisselen. De bruine is Nelson, een paardje dat vroeger in de manege stond en waar ik veel mee gereden heb. Je zou hem een beetje kunnen beschrijven als een koppige ezel. But I love him, haha. Je moet hem vooral kennen, weten hoe je hem moet aanpakken en zeker zijn van jezelf, want anders speelt hij met je voeten en kan hij wel eens gemeen uit de hoek komen. Die lesgeefster heeft mij trouwens leren rijden met Schimmeltje (mijn pony nu) toen ik 7 jaar was, haha. We hebben dus veel leuke verhalen opgehaald samen.

 

Zo dat was mijn Instagram Summer Throwback. Ik heb nog zoveel meer Instagramfoto’s en niet-instagramfoto’s, maar ik heb het proberen te beperken, haha. Ook heb ik eigenlijk nog veel meer gedaan waar ik gewoon geen foto’s van heb, dus mijn doel voor deze zomer is nog veel meer foto’s maken!!

Kijken jullie ook zo uit naar de zomer?

Volg je me al op Bloglovin’ en Instagram?

Untitled-1

Dit vind je misschien ook leuk

28 reacties

    1. Onze moestuin staat gewoon op ons terrasje van enkele vierkante meters groot op het eerste verdiep. En mijn pony staat bij mijn grootouders op de wei! ๐Ÿ™‚ Ik hoop wel dat wanneer we een huis kopen, dat het echt op de boerenbuiten is. Ik hou echt van de natuur!!

     1. Ooooh vandaar! Daar had ik overheen gelezen, dat dat bij je grootouders was.
      Ik had laatst een filmpje gezien dat ging over nieuwe flats in de stad maar dat de omgeving zou moeten lijken alsof je ergens op het platteland zat. Het concept zag er mooi uit. Weet alleen de naam van het project niet meer.

     2. Klinkt als een heel leuk project!! Ik mis dat wel echt nu ik in de stad woon. Maar ik woon dan echt echt echt niet graag waar ik nu woon. Ik vind het geen aangename plek en alle voordelen die je aan het wonen in een stad zou kunnen hebben, heb je hier eigenlijk maar half. Maar we wonen hier omdat het hier goedkoop wonen is en het is echt vlakbij mijn vriend zijn werk. Ik zou graag verhuizen, maar op zich hebben we wel een goed appartement en een verhuis is ook weer zo een gedoe en dat wil mijn vriend echt niet… Dusja, dan blijven we hier, haha!

     3. Wat jammer! Ik zou zeggen blijf af en toe zoeken naar iets leuks en geniet verder van je huisje en probeer het zo leuk mogelijk te maken! En wie weet verschijnt er een goede deal op je pad.

 1. Die paardenverjaardagstaart is supergoed gevonden, ik kan me voorstellen dat Schimmeltje er erg blij mee was ๐Ÿ™‚ Ik hoop dat de zomer van 2015 net zoveel foto’s oplevert want dat wil dan zeggen dat het een fantastische zomer wordt, denk ik.
  Zelf ben ik niet zo’n zomermens, ik heb een hekel aan warmte ๐Ÿ™‚

   1. Ik heb in Porto afgezien en daar was het maar 22 graden, maar de zon brandde, ik heb een hekel aan dat zweterig gevoel ๐Ÿ™‚ Ja een terrasje in de schaduw met liters GT, dan overleef ik het misschien! :p

    1. Haha, dan had gij niet in ons plaats naar Rome moeten gaan vorig jaar. Daar wad het elke dag toen minstens 35ยฐ. Ja, inderdaad, minstens. Echt zot. Dat vind ik dan ook echt teveel. Wij hebben toen ook echt afgezien en liters gezweet, haha!! Dat merkt ge vooral als ge de hele dag water drinkt, maar nooit naar het toilet moet :’)

     1. Ik heb รฉรฉn keer de fout gemaakt om in putje zomer naar Italiรซ te gaan, nooit meer ๐Ÿ™‚ ๐Ÿ™‚ Vanaf toen zuiderse landen enkel in de lente of in september/oktober… De Alpen zijn de ideale zomerbestemming: frisse berglucht! ๐Ÿ˜‰

     2. Ja wij zijn begin juni naar Rome gegaan en we hadden schrik dat we slecht weer gingen hebben :’). Oeps… Mja, mijn vriend is ook sowieso meer voor warmte en zon, zee, strand, zwembad. Daarom dat we dit jaar naar Turkije gaan, een week all-in gaan doen. Naar Oslo ofzo ga ik hem niet meekrijgen ๐Ÿ˜‰

     3. In Oslo kan het ook best warm zijn hoor, maar meer zoals hier… Turkije all-in is dan weer het type vakantie waar je mij absoluut niet mee naartoe krijgt. Het lief is gelukkig erg meegaand… ik plan de reis en hij moet maar volgen ๐Ÿ˜€

     4. Ja, bij ons was het vorig jaar volledig mijn keuze met 10 dagen Rome en alles afzien wat er te zien was. En toen heb ik hem plechtig beloofd dat het het jaar erna een all-in vakantie werd, haha!! Maar wel met het compromis dat we nog een citytrip doen in het najaar. Parijs of misschien Barcelona.

     5. Ik ben te rap geweest, het lief heeft dit jaar ook รฉรฉn bestemming ‘mogen’ kiezen nl. Normandiรซ… Mannen en oorlogje spelen, zeker? In ruil daarvoor mag ik naar de Alpen ๐Ÿ™‚

 2. Die paardenverjaardagstaart is supergoed gevonden, ik kan me voorstellen dat Schimmeltje er erg blij mee was ๐Ÿ™‚ Ik hoop dat de zomer van 2015 net zoveel foto’s oplevert want dat wil dan zeggen dat het een fantastische zomer wordt, denk ik.
  Zelf ben ik niet zo’n zomermens, ik heb een hekel aan warmte ๐Ÿ™‚

   1. Ik heb in Porto afgezien en daar was het maar 22 graden, maar de zon brandde, ik heb een hekel aan dat zweterig gevoel ๐Ÿ™‚ Ja een terrasje in de schaduw met liters GT, dan overleef ik het misschien! :p

    1. Haha, dan had gij niet in ons plaats naar Rome moeten gaan vorig jaar. Daar wad het elke dag toen minstens 35ยฐ. Ja, inderdaad, minstens. Echt zot. Dat vind ik dan ook echt teveel. Wij hebben toen ook echt afgezien en liters gezweet, haha!! Dat merkt ge vooral als ge de hele dag water drinkt, maar nooit naar het toilet moet :’)

     1. Ik heb รฉรฉn keer de fout gemaakt om in putje zomer naar Italiรซ te gaan, nooit meer ๐Ÿ™‚ ๐Ÿ™‚ Vanaf toen zuiderse landen enkel in de lente of in september/oktober… De Alpen zijn de ideale zomerbestemming: frisse berglucht! ๐Ÿ˜‰

     2. Ja wij zijn begin juni naar Rome gegaan en we hadden schrik dat we slecht weer gingen hebben :’). Oeps… Mja, mijn vriend is ook sowieso meer voor warmte en zon, zee, strand, zwembad. Daarom dat we dit jaar naar Turkije gaan, een week all-in gaan doen. Naar Oslo ofzo ga ik hem niet meekrijgen ๐Ÿ˜‰

     3. In Oslo kan het ook best warm zijn hoor, maar meer zoals hier… Turkije all-in is dan weer het type vakantie waar je mij absoluut niet mee naartoe krijgt. Het lief is gelukkig erg meegaand… ik plan de reis en hij moet maar volgen ๐Ÿ˜€

     4. Ja, bij ons was het vorig jaar volledig mijn keuze met 10 dagen Rome en alles afzien wat er te zien was. En toen heb ik hem plechtig beloofd dat het het jaar erna een all-in vakantie werd, haha!! Maar wel met het compromis dat we nog een citytrip doen in het najaar. Parijs of misschien Barcelona.

     5. Ik ben te rap geweest, het lief heeft dit jaar ook รฉรฉn bestemming ‘mogen’ kiezen nl. Normandiรซ… Mannen en oorlogje spelen, zeker? In ruil daarvoor mag ik naar de Alpen ๐Ÿ™‚

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.