Terugkijken Op 2015

2015-in-vogelvlucht-6

2015 is nu officieel voorbij en het nieuwe jaar kan beginnen! Ik wil jullie alvast een gelukkig nieuwjaar wensen en ik hoop dat jullie de jaarwisseling leuk hebben kunnen vieren met vrienden of familie!

Ik kan niet zeggen dat 2015 een goed jaar voor mij was. Er zijn heel wat dingen gebeurd dit jaar en ik heb het heel moeilijk gehad, maar ik heb ook weer veel geleerd. Ik hoop nu dus dat 2016 beter wordt, dan zijn voorganger, maar dat zullen we het komende jaar gaan ontdekken!

Bij Laviesagista kwam ik een leuke vragenlijst tegen om zo terug te blikken op het afgelopen jaar. Het leek me wel leuk om deze in te vullen en zo de belangrijke en ook mooie momenten van 2015 op een rijtje te zetten!

Ik kijk met een trots gevoel terug op..

Ik ben dit jaar het meest trots op mijn broer en zijn vriendin. Op 21 februari 2015 werden ze papa en mama van lieve, kleine Mathieu. De eerste maanden waren zeker niet gemakkelijk omdat hij een maand vroeger geboren werd en een tijd in het ziekenhuis moest blijven. Hij was zo klein… Ik ben ongelooflijk trots op hun en mijn lieve neefje!

2015-in-vogelvlucht-3

Ik denk met een lach terug aan..

De scheve taart die ik maakte en versierde met mijn zus. Ik had toen echt de slappe lach en de taart belandde bijna op de grond, haha!
Maar ook aan de hele speciale kaasschotel met de verjaardag van Nathalie.
Ons dagje zee vond ik ook heel erg leuk, ik kan er zo van genieten om met mijn blote voeten door het water te lopen. En we hadden ook mooi weer, wat het extra leuk maakte.
Maar ook aan onze moestuin denk ik met een glimlach terug! We hadden een goed jaar en ons terrasje stond helemaal vol met groenten en kruiden.

2015-in-vogelvlucht-2

Een aantal hoogtepunten van afgelopen jaar vond ik..

De geboorte van Mathieu is sowieso het hoogtepunt van 2015. Liefste bébé van de wereld!
Maar ook ons dagje Werchter en daar Mumford & Sons live zien en onze vakantie in Turkije waren hoogtepunten!

De persoon die ik het meest dankbaar ben is..

Mijn vriend, zonder twijfel. Hij staat altijd voor me klaar en heeft zoveel begrip en geduld. Het is zeker niet altijd gemakkelijk voor hem om een vriendin te hebben met firbomyalgie en de ziekte van Crohn. We hebben al heel veel moeilijke dingen overwonnen en met hem heb ik het gevoel dat ik alles aankan.

Maar ik ben ook mijn grootouders dankbaar, ook zij zijn er voor mij en ze hebben 2,5 jaar heel goed voor Mieltje gezorgd. Ik ben hun dankbaar dat Mieltje bij hun op de wei van haar pensioentje heeft mogen genieten.

2015-in-vogelvlucht-4

Wat ik het liefst wil vergeten van afgelopen jaar is..

Vergeten is niet wat ik wil doen met dit moment, maar het was wel het moeilijkste moment van 2015. De dag dat ik Schimmeltje moest laten inslapen. Ik kreeg ’s ochtends telefoon van mijn grootouders dat het niet goed ging met haar en dat ik moest komen. Het was zo onverwacht en echt van de ene dag op de andere. Er was niets dat de veearts nog kon doen voor haar en ik zag dat ze pijn had, dus moest ik de knoop doorhakken. Het doet nog steeds heel veel pijn om er aan te denken en ik mis haar enorm.

Andere dingen van 2015 die me bij gebleven zijn..

Iets dat ik geleerd heb in 2015 is wie mijn echte vrienden zijn. Ik heb geleerd om geen energie meer te steken in personen die niet geïnteresseerd zijn in mij, die een negatieve invloed hebben of die het gewoon niet goed met me voor hebben. Het is zo uitputtend om energie te steken in dingen waar je niets van terugkrijgt. En die energie heb ik niet. Dit klinkt misschien hard en het is ook heel moeilijk geweest in 2015 en ik ben heel erg gekwetst door sommige mensen. Maar eens ik de knoop doorhakte, viel er toch een last van mijn schouders.

2015-in-vogelvlucht-5

Voor 2016 hoop ik..

Goh, ik hoop zoveel voor 2016… Ik hoop dat mijn vriend snel zijn draai vindt op zijn nieuw werk waar hij in februari begint. Ik hoop dat Baptiste nog veel grappige dingen uitsteekt, want daar moet ik altijd zo om lachen! Ik hoop dat het beter gaat gaan met mijn gezondheid en ik weer meer kan gaan doen. Ik hoop dat het goed blijft gaan met mijn blog. Ik hoop dat ik weer kan beginnen paardrijden, want dat mis ik enorm. Ik hoop dat we een mooi huis kunnen kopen. Ik hoop dat ik mijn vrienden en familie veel ga zien. Ik hoop dat we een weekendje weg kunnen gaan. Ik hoop heel veel voor 2016 en ik hoop dat dat allemaal gaat gebeuren, zodat 2016 een beetje mooier wordt dan 2015!

Wat waren jouw favoriete momenten van het afgelopen jaar? En wat hoop je voor 2016?

GELUKKIG NIEUWJAAR!!

xx. Isabelle

Dit vind je misschien ook leuk

7 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.