Snapshots of the week #9: Quality Time

image

image

image

image

image

image

image

Deze week was erg fijn, er kwamen vrienden bij ons eten en ik maakte preitaart, spaghetti en mijn tiramisu (waarvan het recept nog volgt!). Het was een heel gezellige avond en dit is iets wat ik zeker vaker wil gaan doen.
Baptiste, ons konijn, is sinds het begin van de week heel erg aanhankelijk. We denken dat ze een beetje “verliefd” is. Ze loopt de hele tijd rond onze voeten en maakt knorrende geluiden. En als we ergens blijven staan komt ze echt tussen onze voeten zigzaggen en gaat ze tenslotte liggen. Heel schattig, maar soms ook erg vermoeiend, want ze heeft heel veel aandacht nodig nu.
Vandaag ging ik dan nog langs bij mijn pony. Door het slechte weer staat ze maar op en klein stukje dat afgespannen is aan haar stal, maar nu ging ik met haar de wei op om te grazen. En ik borstelde haar helemaal, want ze had een modderbad genomen ofzo.

Voor komende week staan er leuke en minder leuke dingen op de planning. Ik ga een visionboard maken met Lise op dinsdag, woensdagavond komt de zus van mijn vriend op bezoek (zij is een maand in BelgiΓ« en gaat binnenkort weer naar BraziliΓ«). Op donderdag moet ik naar het ziekenhuis voor mijn baxter en vrijdag dan uitzieken hiervan en zaterdag heb ik afgesproken met een groep meisjes van de manege vroeger!
Een hele drukke week voor mij, met veel leuke dingen!

Hebben jullie een fijne week gehad?

Volg je me al op Bloglovin’ en Instagram?

Untitled-1

Dit vind je misschien ook leuk

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.