WHAT’S IN MY BAG

Toen ik enkele dagen geleden weer in mijn handtas moest graven om mijn sleutels terug te vinden, besloot ik dat het tijd was om deze eens volledig leeg te maken. En omdat ik het altijd wel fijn vind om te zien wat anderen in het tas hebben, leek het me leuk om een What’s in my bag artikel te schrijven!
whats-in-my-bag-8
Dit is een van de tassen die ik het meest gebruik en ook de grootste die ik heb. Ik ben niet echt een handtassen meisje en dus heb ik er maar twee die ik echt daadwerkelijk gebruik en afwissel. Deze grote en een iets kleinere die trouwens dringend aan vervanging toe is.

Op dit moment zit dus alles in deze tas en doordat hij zo groot is, verzamel ik er dus altijd nogal veel in.
Ik laat jullie alles zien!

whats-in-my-bag-6
Even mijn tas uitgekieperd op de grond. Eigenlijk valt het nog wel mee hoeveel rommel er in zit vind ik zelf!

whats-in-my-bag-4

Dit zijn de dingen die altijd in mijn tas zitten als ik ergens heen ga. Mijn sleutels, waar ik mijn Jigglypuff sleutelhanger aan heb gedaan zodat ik hem makkelijker terugvind. Mijn smartphone (een Samsung S6) met zijn leuke covertje, mijn kleine zakje met medicatie en mijn portefeuille.

whats-in-my-bag-5
Ik ben een lenzendrager en dus heb ik bijna altijd een lenzenpotje mee en extra lenzen, just in case. Mijn zonnebril is ook onmisbaar aangezien ik heel snel hoofdpijn krijg van de zon.

whats-in-my-bag-3
Dan enkele rommeltjes. Snoepjes die ik bij Tiens! kreeg, balpennen en zakdoekjes. Ik zie trouwens nu ook dat ik iets vergeten ben op deze foto en dat is zo een ding voor mijn gsm in de auto op te laden.

whats-in-my-bag-2
Last but not least. Deodorant en een tasje waar ik vanalles en nog wat in verzamel.

whats-in-my-bag-1
Dit is wat er in het tasje zit. Wattenstaafjes, de 3 lipsticks die ik het laatst ophad (deze wisselen naargelang welke ik draag), mijn favoriete matte lipgloss van Essence, concealer, een zwart oogpotlood, een kammetje met spiegeltje, een haarspeld, elastiekjes, speldjes, oogdruppels, alcoholgel, handcreme, een parfumstaaltje van BillyXClub en een miniparfum van Hunkemoller. Het tasje zelf is van H&M.

Dat was alles wat er in mijn tas zit! Heel wat zoals je ziet, maar eigenlijk is er maar weinig dat ik kan missen.

Wat neem jij altijd mee in je tas?

xx. Isabelle

Dit vind je misschien ook leuk

5 reacties

  1. Ik ben overgeschakeld op een minihandtas waar nét mijn portefeuille en gsm inpassen, mijn sleutels, de afstandsbediening van de garage en een paar oorbellen of een potje nagellak. Ik heb daarnaast ook nog een grote tas die ik meesleur naar het werk met mijn ontbijt, lunch en tussendoortje erin, en ook een tasje met kam, deo, die dingen voor als ik van de fiets stap.
    LJ heeft laatst dit geschreven…De beelden van week 18My Profile

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.