Nike Air Max

Ik ben een grote fan van All Stars en ik draag dan ook bijna niets anders. Als ik andere schoenen aan heb zijn het hoge hakken, ballerina’s of in de zomer sandalen, maar ik denk dat ik toch minstens 50% van de tijd All Stars draag. Eén ding hebben al deze schoenen met elkaar gemeen: ze geven heel weinig steun. Elke keer als ik bij de kiné kwam kreeg ik weer de opmerking dat ik geen All Stars zou mogen dragen omdat dit slecht was voor mij houding en ik moet hem (met veel tegenzin) natuurlijk ook wel gelijk geven. Hoewel al mijn All Stars (5 paar) hemels zitten, veel steun geven ze natuurlijk niet. Tijd dus voor nieuwe schoenen!

nike-air-max-3
nike-air-max-1

Na wat rondkijken op het internet en 100 schoenen af te keuren omdat ze lelijk of oranje of roze waren, vond ik er een aantal mooie, allemaal van Nike. Ik bestelde 3 paar verschillende modellen en toen ik ze thuis paste, was het meteen duidelijk welke het zouden worden. De Nike Air Max Sequent schoenen zaten perfect! Het was alsof ik op wolkjes liep.

Ik was eerst wat bang dat ik me tevreden ging moeten stellen met lelijke loopschoenen, maar deze vind ik echt heel mooi. Simpel zwart met wit en geen speciale designs, voor mij is dit perfect. Ik wil (en moet) deze schoenen namelijk echt dagelijks gaan dragen en dus moeten ze zowat overal bij passen.

nike-air-max-2
Ik ben heel tevreden met mijn nieuwe aanwinst! Het wekelijkse wandelen dat op mijn schema van de kiné staat, zou beter moeten gaan met deze schoenen. En hopelijk zal ik door de steun die ze geven een betere houding krijgen en tijdens en na het wandelen minder last hebben.

Ik bestelde deze schoenen via Zalando voor € 99,95.

xx. Isabelle

Dit vind je misschien ook leuk

6 reacties

 1. Ik ben naar een runners winkel gegaan om daar op de loopband te lopen.
  Ik was begonnen met hardlopen en had in een mum van tijd beide knieën overbelast.
  Ik had ook gewoon leuke Nike schoentjes gekocht in de winkel….
  Maar dat was dus geen goed idee. (Ik heb het wel over hardlopen, niet over wandelen natuurlijk 😉 )
  Schoenen zijn zo belangrijk hè, maar ik beken ik heb er ook met te weinig steun in de kast staan :/
  Ilse van Kreanimo heeft laatst dit geschreven…Geluk in een doosje uitpakken – met een dubbel gevoel!My Profile

  1. Ja, mijn vriend koopt ook altijd op die manier zijn schoenen. Hij heeft nu de perfecte gevonden en die zijn van Asics.
   Ik denk wel dat iedereen slechte schoenen in zijn kast heeft staan, vooral vrouwen. Het oog wil ook wat he 😉

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.