Snapshots 2016 #13

image

☆ Paasmaandag hadden we afgesproken bij mijn broer en Nathalie. Mijn zus en Roald kwamen ook en we vierden samen Pasen.

☆ Lentekleurtje! 40 Play With My Mint van Essence.

☆ Woensdagavond gingen Bart en ik eten bij Tiens!

☆ Ik liet jullie deze week ook mijn geliefde Bulletjournal zien en hoe ik deze gebruik.

☆ Ik had een zware week. Ik heb al een tijdje meer pijn, maar na mijn behandeling bij de kine van dinsdag was het nog erger… Vrijdagavond was het verschrikkelijk, ik kreeg er nog migraine bij en moest overgeven van de pijn. Heel veel pijnstillers later kon ik uiteindelijk toch enkele uurtjes slapen. ’s Ochtends voelde ik me gelukkig niet meer zo miserabel en ik sliep de hele dag bij.

☆ Zaterdag begon de dag wel fijn. Mijn bestelling van Zalando en Bol kwamen binnen. Bij Bol is het nu 2+2 gratis op producten van Rimmel en dat kon ik niet laten voorbijgaan! Bij Zalando kocht ik Nikes. Ik draag bijna altijd All Stars, maar deze zijn heel slecht voor mijn houding en geven bijna geen steun. Dus nu hopen dat ik minder last heb tijdens en na het wandelen met deze.

☆ Zaterdagavond hadden we afgesproken met vrienden om te barbecuen. En ik maakte kennis met hun kat, zo een cutie! Zo erg dat ik en Bart zo allergisch zijn!

☆ BBQ en gin tonic. Zo mag elke zaterdagavond er voor mij uitzien. Ik voelde me nog steeds niet echt goed en we konden het dus niet te laat maken, maar ik heb wel echt genoten van de avond. Na de week die ik had, had ik hier nood aan.

☆ Vandaag heb ik nog veel gerust maar ook buiten genoten van het zonnetje. Bart is in de namiddag bezig geweest met het opruimen van het terras zodat we weer buiten kunnen zitten op mooie dagen als deze!

Hoe was jouw week?

xx.  Isabelle

Dit vind je misschien ook leuk

2 reacties

  1. Wat jammer dat je je niet zo goed voelde deze week. Hopelijk komende week beter! En een migraine-aanval is echt stom! Ik voel me altijd alsof ik ga doodgaan. En overgeven is daar ook dikwijls bij. (meestal wordt de ‘hoofdpijn’ erger; en betert die na het overgeven zodat ik kan inslapen; tot de volgende keer overgeven; pijnstillers helpen niet, tenzij ik de speciale van dokter neem)
    Nicky heeft laatst dit geschreven…Ons droomhuis: afwerking #1My Profile

  2. Balen zeg dat je zoveel pijn hebt gehad 🙁
    Ik heb 4 paar All Stars maar na twee dagen moet ik echt andere schoenen aandoen, ze geven inderdaad niks van steun (zelfs mét steunzolen). Sowieso is voor te wandelen een schoen aan te raden met een stevige hiel en een stevige zool.
    Mm… ginnn 🙂
    LJ heeft laatst dit geschreven…Gelezen in maart 2016My Profile

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.