Snapshots 2016 #14

image

Misschien hebben jullie gemerkt dat er vrijdag geen artikel online gekomen is. Zelf zat ik hier erg mee in, maar het gaat de laatste weken fysiek gewoon echt niet goed en eigenlijk steeds slechter en slechter. Deze week was de pijn ook weer echt erg.

Maandag ging het wel ok en ik was blij dat ik mijn avondje bij Lise niet moest afzeggen. We keken samen tv en we hadden een rustig en leuk avondje samen.

Ik had deze week weer heel veel last van hoofdpijn. En dat vind ik een van de ergste dingen om te hebben omdat het zo verlammend kan zijn. Ik kan dan echt helemaal niets, ik kan zelfs geen houding vinden waarin ik iets of wat comfortabel lig. Echt slopend…

Vrijdagavond besloot ik een lekker warm bad te nemen. Een beetje verwennerij voor mezelf met lekker producten. Maar ik had al snel teveel pijn omdat ik geen comfortabele houding vond in bad en dus was het maar een kort en niet echt ontspannend bad…

Zaterdag ging het iets beter en we gingen ’s avonds even langs bij vrienden, maar ook daar had ik eigenlijk veel pijn. Zitten gaat echt moeilijk omdat ik zoveel last heb van mijn bekken. Maar we konden toch even blijven omdat ik in de zetel kon liggen.

Zondag gingen we heel even naar de markt met vrienden, maar weer het zelfde liedje, veel pijn en dus gingen we vroeger dan hen weer naar huis. Na de markt kroop ik even in bed met pijnstillers, want we hadden in de namiddag afgesproken om paard te rijden en ik wou echt echt echt gaan. En tegen al mijn verwachtingen in ging het paardrijden best goed! Zo leuk! Het heeft me echt goed gedaan, Lizzie is echt een lieverdje. Achteraf wel weer in bed gelegen. Maar nu wel met de leuke herinnering aan het paardrijden in het heerlijke zonnetje.

Ik hoop echt dat ik me snel weer wat beter ga voelen, het is zo slopend om altijd zoveel pijn te hebben en zo vaak migraines. Niet alleen fysiek, maar ook mentaal is dit zwaar… Gelukkig is mijn vriend altijd zo ongelooflijk lief voor mij, hij sleept me echt overal door.

Ik hoop dan ook dat jullie er begrip voor hebben dat er misschien een tijdje iets minder artikelen online komen tot ik me weer wat beter ga voelen.

Hoe was jouw week?

xx. Isabelle

Dit vind je misschien ook leuk

2 reacties

  1. Mor kind toch, ge moet uw gezondheid op de eerste plaats zetten, die artikels gaan niet lopen! Ik merk dat ik tegenwoordig zelf vaker het bloggen op een laag pitje zet, en ja dan mis ik dat wel, maar er is nog nooit iemand boos op mij geweest omdat ik eens een week niets postte πŸ™‚
    LJ heeft laatst dit geschreven…Gelezen in maart 2016My Profile

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.