Snapshots 2016 #2

image

Wij keken deze week de laatste Star Wars film en zijn nu helemaal klaar voor de nieuwe!
Eindelijk weer Thai eten!! Thailandhouse was een tijd gesloten voor renovatie, maar nu eindelijk weer geopend en dus hebben we meteen weer genoten van het lekkere eten.
Ik ging solden shoppen bij Primark en H&M, maar zoals altijd kocht ik bijna alleen dingen die niet in solden waren…
Donderdag werd onze lieve bunny geopereerd. Omdat konijnen heel gevoelig zijn voor problemen met hun baarmoeder, beslisten we toch om haar te laten steriliseren. Ze is nog maar 2 en toch zag haar baarmoeder er al niet meer gezond uit. Na de operatie moest ze zo snel mogelijk weer beginnen eten en dat was nog een hele opgave. Om 3 uur ’s nachts lagen we op onze buik in de keuken om haar stukjes selder op te dringen. Uiteindelijk at ze toch een klein beetje.
Voor de pijn moest ze ook pijnstillers krijgen, gelukkig deed ze hier niet te moeilijk over. Ondertussen is ze weer bijna helemaal zichzelf, maar ik vond het toch best zielig om te zien hoeveel stress ze had en ook pijn…
Yup, it’s that time again. #feedmechocolate
Ik had een hoofdpijnaanval en mijn hele lichaam verkrampte erdoor. Dus ik ging met wat pijnstillers in een warm bad zitten met een heerlijke lush bruisbal!!
Zaterdagavond gingen we uit eten voor de verjaardag van Bart zijn papa. Het restaurant viel wat tegen, vooral de bediening en ik kreeg bijvoorbeeld ook boontjes met spek bij mijn vegetarische schotel. Maar het gezelschap was goed en we hadden veel plezier, dus uiteindelijk was het heel leuk!
Vandaag nog redelijk druk. Bart zijn zus vertrekt morgen weer voor een jaar naar Brazilië, dus we gingen afscheid nemen en daarna nog op bezoek bij mijn grootouders. Bart ging nog voetballen  vanavond en dan was ik altijd mijn kwasten en neem ik wat me-time. Gezichtsmaskertje, gin tonic en een leuke serie!

Volgende week hopelijk rustiger en minder stress, ik moet er echt op letten om meer rust te nemen, want ik blijf over mijn grenzen gaan, wat echt uitputtend is…

Hoe was jouw week?

xx. Isabelle

Dit vind je misschien ook leuk

2 reacties

    1. Ja, was zo zielig om te zien, ik had het er zo moeilijk mee dat ik het haar niet kon uitleggen! Gelukkig is alles gewoon goed gegaan en haatte ze ons achteraf niet ofzo haha!
      Die weken waren idd echt slopend! Nu doe ik het echt rustiger aan, ik plan minder op een week en dat helpt echt, maar ik heb ondertussen wel bijna continu hoofdpijn…
      En die rietjes kan je bij Hema kopen ?

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.