SNAPSHOTS 2016 #28

☆ Bart verraste me door bloemen mee te nemen. Ik hou van verse bloemen in huis, maar we kopen het niet heel vaak omdat je toch telkens betaalt voor iets dat snel verwelkt. Ik hoop later bloemen uit de tuin te kunnen plukken om in een vaasje te zetten.

☆ Maandag en dinsdag waren niet de leukste dagen. Maandag had ik een afspraak bij mijn huisarts en kinesist. Dinsdag was het weer tijd voor mijn infuus.Mijn infuus liep heel slecht door waardoor het dubbel zolang duurde voor ik klaar was. Niet leuk…
☆ Woensdag was Lotte jarig. We gingen samen met Bart en haar vriend eten bij Tiens!

☆ Ik deed een bestelling bij Zalando met een aantal schoenen en tassen voor de trouw van mijn broer. Nu nog kiezen welke ik hou!

☆ Vrijdag begon het HAP Food Festival in het stadspark. Het is echt op een minuutje stappen van ons appartement dus we besloten dat te gaan eten. Het park stond vol food trucks en er was een erg leuke sfeer!

☆ Baptiste sprong via de poef op de strijkplank die al klaar stond in de living. Jammer genoeg dat ze niet kan strijken in mijn plaats, haha.

☆ Zaterdagavond ging Bart naar de vrijgezellen van mijn broer. Ze waren voor een weekendje in Chimay. Ik ging dan ’s avonds even uit met vriendinnen in Leuven. Ik had eigenlijk geen goede dag en twijfelde of ik wel zou gaan. Achteraf gezien was ik misschien beter thuis gebleven, hoewel het wel leuk was.

☆ Vandaag oogsten we een hoop aardappelen en snijbiet uit onze moestuin. Snijbiet ziet er altijd zo mooi uit!!

☆ En nu is het tijd om nog wat serie te kijken. We zijn een nieuwe Netflix Original beginnen kijken, Stranger Things. Echt een aanrader!!

Hoe was jouw week?

xx. Isabelle

Dit vind je misschien ook leuk

1 reactie

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.