Snapshots 2016 #3

image

☆ Deze week werd de kerstboom weer opgeborgen. Ik vind het ergens wel fijn als hij weer weg is. Alles is weer mooi opgeruimd en staat weer zoals het hoort.

☆ Alan Rickman overleed deze week. Ik heb het niet snel dat het overlijden van een bekend persoon me raakt, maar dit vond ik toch echt erg.

☆ SNEEUW!!

☆ We hadden vrijdag afgesproken met vrienden. We gingen normaal uit eten bij de Cantina in Leuven, maar door alle sneeuw besloten we gewoon bij ons af te spreken en eten te bestellen.

☆ We deelden nog onze kerstcadeautjes uit en iedereen was echt blij met zijn cadeautjes. Ik kreeg een tas (die ik gelukkig nog niet zelf had gekocht) en een schattig thee ei in de vorm van een eekhoorn. Bart kreeg speciale bierglazen. Voor Lotte kocht ik een grote sjaal en voor Sam kochten we hilarische Killer Bunny pantoffels.

☆ Baptiste vond het heel leuk dat er tussen de hapjes ook groentjes zaten en kwam de hele tijd komkommer en tomaatjes pikken.

☆ De lekkerste maaltijd van de week: hamburgers met salade en zoete aardappel frietjes.

☆ Op facebook krijg je elke dag foto’s van de jaren ervoor te zien, daar komen regelmatig foto’s van Schimmeltje voorbij. Ik mis haar nog zo ♡

☆ Vandaag heb ik heel veel bullet journal filmpjes gekeken (vooral van Boho Berry), het werkt zo verslavend en ik doe er veel ideeën door op. Mijn bulletjournal ziet er nog heel simpel uit, maar ik ben er wel heel blij mee!

Verder had ik ook mijn wekelijkse kine afspraak die heel erg zwaar was en waar ik veel last van heb gehad achteraf. De hele week heb ik eigenlijk veel pijn gehad en ik heb veel last van erge hoofdpijn. Dus ik heb de dagen dat er niets gepland was ook echt rust genomen.

Hoe was jouw week?

xx. Isabelle

Dit vind je misschien ook leuk

5 reacties

  1. “maar door alle sneeuw besloten we gewoon bij ons af te spreken en eten te bestellen” – Ja, laat iemand anders maar door de gevaarlijke sneeuw gaan dan 😛 & Ik vond het ook jammer van professor Sneep 🙁
    Ah en ik was jaloers op de sneeuw in Tienen, maar vannacht is de hagel blijven liggen waardoor onze tuin een deathtrap was. Niet meer zo jaloers nu 😛
    Julie heeft laatst dit geschreven…Review: Flying Frenzy hengelMy Profile

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.