SNAPSHOTS 2016 #30

Misschien hebben jullie gemerkt dat er deze week geen artikels online gekomen zijn, dit was eerst niet echt gepland, maar ik had even nood aan een break. Het is mooi weer en mijn vriend heeft momenteel ook vakantie, dus we proberen zo veel mogelijk leuke dingen te doen samen! Maar een weekoverzicht wou ik jullie nu toch niet onthouden.

☆ Maandag had ik een afspraak bij de kiné. We gingen een soort van uithoudings test op de fiets doen om in verschillende zones mijn hartslag van te leggen. Zo konden we een nieuw trainingsschema opstellen. Verrassend genoeg is mijn conditie helemaal niet zo slecht en piekte mijn hartslag dus ook niet meteen al op een lage intensiteit. Wel had ik heel veel pijn tijdens en vooral na de test.

☆ We hebben een zonnebloem op ons terras staan en nu ze bloeit maakt ze me elke dag gelukkig. Ze is ook superpopulair bij de bijtjes en krijgt dus veel bezoek.

☆ Dinsdag gingen we naar wat meubelwinkels om inspiratie op te doen. Heel vermoeiend voor mij, maar ik doe het erg graag.

☆ Woensdag liet ik gelnagels zetten. Ik koos iets feestelijke voor het huwelijk van mijn broer.

☆ Donderdag ging Bart met de vriend van Lotte naar Midzomer in Leuven. Dus nodigde ik Lotte bij ons uit. Eerst lekker hapjes en een cocktail op het terras en daarna samen een filmpje kijken.

☆ Ik kreeg voor mijn verjaardag een bruisbal van Lush van Lotte. Deze gebruikte ik deze week met veel plezier. Hij rook zooooo lekker!

☆ En gisteren was het dan zo ver! Mijn broer is getrouwd!! Het was een prachtige dag en ik ben zo blij en gelukkig voor hen! Ik heb enorm genoten van aan het begin tot het einde, het was echt het perfecte trouwfeest!

Hoe was jouw week?

xx. Isabelle

Dit vind je misschien ook leuk

2 reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.