SNAPSHOTS 2016 #33

☆ De week begon met een vrije dag. Omdat het mooi weer was hadden we afgesproken om een terrasje te doen met vrienden. Ik had nog veel pijn maar de afleiding was welkom.

☆ Dinsdag maakte ik een snelle lasagne met courgette. Altijd zo lekker!

☆ Baptiste is superveel haar aan het verliezen. Ik kocht dus een speciaal kammetje in de hoop dat het zou helpen om sneller van vacht te wisselen. Het lijkt toch te werken.

☆ Woensdag had ik een extra afspraak bij de kiné omdat de pijn zo erg bleef gelukkig heeft de behandeling wat geholpen. Toen vrijdag voelde ik me al wat beter en ik maakte (met hulp van Baptiste) een curry voor onszelf en mijn zus en haar vriend.

☆ Zaterdag kwamen er mensen langs bij ons toekomstige huis voor offertes van het sanitair, de verwarming en de elektriciteit te maken. Dit is een kleine sneak peak van de tuin. En met klein bedoel ik klein want hij is veel groter dan hij hier lijkt.

☆ Mijn haar gekruld voor het tuinfeest bij een vriendin. Maar as always zag je na een half uur al niets meer van de krullen…

☆ Het tuinfeest was net zoals vorig jaar weer geslaagd! Bedankt voor de uitnodiging Eva! We hebben genoten.

☆ En we konden zaterdag ook genoten van een prachtige zonsondergang. Echt wauw!

☆ Vandaag hebben we het rustig aan gedaan. Ik deels gedwongen aangezien ik bijna de hele dag hoofdpijn had. Daar heb ik weer veel last van de laatste tijd…

Hoe was jouw week?

xx. Isabelle

Dit vind je misschien ook leuk

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.