SNAPSHOTS 2016 #34

☆ Maandag had ik in de namiddag mijn infuus. Ik liet op mijn Instagram Story een beetje zien hoe dat dan gaat voor mij. Het was vreselijk warm die dag en dit was ook zo in de ruimte waar ik mijn infuus krijg. Gelukkig kon de airco aan!

☆ Bij warm weer hoort voor mij zomers eten dat snel en makkelijk te maken is. Wraps vind ik altijd superlekker. Ik bak dan een vegetarische burger die ik dan in stukjes snij of de vegan gyros van Boni (superlekker!), daarbij salade, ui, worteltjes, komkommer en wat saus. Lekker en snel.

☆ Pas op donderdag deed ik nog iets leuks/interessants want het begin van de week voelde ik me niet zo goed. Ik had donderdagavond met mijn nicht afgesproken. We zouden eigenlijk een Sex and the City marathon doen, maar omdat het zo een mooi weer was besloten we eerst een terrasje te doen. We bleven daar uiteindelijk plakken en kwamen nog iemand tegen die we al heel lang niet hadden gezien. Maar we lagen wel op tijd in bed, want mijn nicht moest de dag erna werken.

☆ Ik was bij mijn nicht blijven slapen zodat ik vrijdag even de stad in kon. Samen met Bart ging ik naar Dille & Kamille. De shoplog hiervan staat al online.

☆ Ik had ook nog een cadeaubon die ik gekregen had voor mijn verjaardag van de JBC. Dus daar kocht ik ook iets leuks voor het komende seizoen.

☆ Zaterdag ging ik in Tienen de stad in omdat ik een paar dingen moest hebben die ik de dag ervoor in Leuven vergeten was te halen. Typisch ik. Maar zo had ik wel het geluk om een bakje met Essie nagellakjes tegen te komen bij het Kruidvat aan 50% korting! Dit kon ik niet voorbij laten gaan. Ik nam er 4 mee: Mademoiselle, Angora Cardi, Carry On en Haute Tub.

☆ Maar het belangrijkste dat ik meenam uit de stad was mijn bestelling bij Hunkemöller. Een lingeriesetje uit de Limited Edition collectie van Anna Nooshin. Zo mooi en het past perfect. Ondertussen heb ik nog een aantal dingen besteld uit de collectie, want het waren Member Days dit weekend en dat betekent 20% korting op alles bij Hunkemöller (deze korting is vandaag nog geldig in de webshop tot middernacht).

☆ ’s Avonds hadden we afgesproken met vrienden. Er waren twee jarigen bij en we gingen iets drinken bij Tiens!. Daar kwamen we Eva tegen en besloten we plots om nog even uit te gaan in Leuven. Meestal is zo een last minute beslissing geen goed idee voor mij. Maar ik heb echt genoten van de avond!

☆ Vandaag zweet ik het wel uit en dus doe ik het rustig aan aan. Een beetje genieten van de zon en ik keek The Fundamentals Of Caring. Een hele leuke film, echt een aanrader!

Hoe was jouw week?

xx. Isabelle

Dit vind je misschien ook leuk

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.