Snapshots of the week #19: Tupperware en Hoefsmid

image

image

image

image

image

Deze week begon ik een beetje ziek en met veel pijn. Gelukkig begon ik me op donderdag weer beter te voelen!!

We hebben ook onze vakantie naar Turkije geboekt! En we zijn dus nu al volop begonnen met aftellen. Ik gebruik hiervoor de app dreamdays. Een leuke app, mar jammer genoeg wel veel reclame en ik kan maar voor 3 dingen tegelijk aftellen. Ik ben op zoek naar een betere, maar ik heb er nog geen gevonden. Tips zijn dus altijd welkom.

Ik maakte deze week ook een hele lekkere Pasta Primavera. Het recept kwam gisteren online.

Vrijdagavond ging ik samen met Lise en een vriendin van haar naar een Tupperware avond. Het was erg gezellig en natuurlijk bestelde ik ook enkele dingen. Dus binnenkort ga ik voor het eerst iets van Tupperware in huis hebben!

Zaterdag werden Schimmeltje haar hoeven gedaan. Een vriend van mij zorgt hiervoor. We hebben samen op school gezeten en zo zien we elkaar sowieso 2 keer per jaar. We proberen tussendoor ook wel af te spreken, maar hij heeft het altijd verschrikkelijk druk!

En de laatste foto is van vandaag, wat een vreselijk weer! Wind en regen. Hopelijk kunnen we snel van wat mooier lenteweer genieten!

Hoe was jouw week?

Volg je me al op Bloglovin’ en Instagram?

Untitled-1

Dit vind je misschien ook leuk

3 reacties

  1. Een Tupperware-avond! Geweldig!! Ik heb ooit wel eens een Victoria-avond gedaan, en een Upperdareparty, maar Tupperware zelf dus nog nooit. Heb wel allerlei van Tupperware, via via gekocht.

    1. Ik had alleen nog maar een upperdare avond gehad, haha. En ik had dus nog niets van Tupperware. En ik zei dat daar en ze geloofden mij nog niet, haha!! Daar is nu dus wel verandering in gekomen πŸ™‚

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.