Snapshots of the week #23: Heel veel pijn, maar toch leuke dingen doen

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

Dit artikel komt eigenlijk een dag te laat online. Dit komt omdat een snapshots artikel niet iets is wat ik op voorhand al kan schrijven en dat dan klaarstaat tot het online kan komen zoals andere artikels. Ik kan hiermee dus niet vooruit werken. En ik had gisterennamiddag en avond zoveel pijn dat ik het even niet meer kon opbrengen om dat artikel nog te schrijven.

De eerste foto is eentje van ons laptopscherm en er plakte een lief briefje van mijn vriend op. Hij had er zo verschillende verstopt in huis als verrassing omdat ik me zo slecht voelde. En ik kan je zeggen, it made my day!

Ik lakte mijn nagels opnieuw met een essence lakje. Dit is candy love. De lak zelf was niet fijn om mee te lakken en het zag er niet mooi uit, maar met de topcoat erover was het dan weer meteen erg mooi! En ze zijn na een week nog steeds niet gechipt.

Ik heb dus de hele week heel veel pijn gehad. Vooral aan mijn onderrug en bekken waardoor ik niet lang kan zitten. Ik droeg dan ook amper make-up, maar als we ergens heen moesten zoals woensdag naar mijn broer bijvoorbeeld, vond ik het fijn om mijn make-up te doen. Ik zie er dan meteen veel minder moe en ziek uit!

Woensdag gingen we dus bij mijn broer en zijn vriendin eten. Mijn zus en haar vriend kwamen ook en natuurlijk was mijn lieve kleine neefje er ook, hij werd de 21e al 2 maanden! Mijn broer en zijn vriendin maakten curry, heel pikant en heel lekker en ik nam dessert mee. Het was echt een heel gezellige avond!

Donderdag ging ik naar mijn pony. Ik besloot haar te borstelen, waar we allebei elke keer zo van kunnen genieten en zij nu zeker omdat ze haar wintervacht aan het verliezen is! Maar ik heb hier zoveel pijn van gehad. Ik heb erna in bed gelegen en ik kon er bijna niet meer uit…

We aten deze week de eerste aarbeien. Nog niet van eigen kweek, maar van de winkel. Maar ze waren wel erg lekker, veel smaak en zoet!

Er kwam deze week ook een mega spoiler van Grey’s Anatomy online. Heel mijn instagram en facebook stonden er vol mee. Ik was zo kwaad hierom! Ik wil zo een dingen helemaal niet weten!!

Nog wat ponylove, want ze is wel heel cute.

Zaterdag gingen we langs bij vrienden voor een spelletjesavond. Het was heel fijn en gezellig, maar ook dit was eigenlijk teveel voor me.

Gisteren zijn we dan heel even naar de winkel geweest voor een paar dingen, maar ik kon bijna niet meer rechtstaan. Toen we thuiskwamen heb ik me dan ook op bed gelegd en ben ik de spelletjes van the Sims 3 beginnen te installeren. Ik kreeg ze van mijn zus “want er zijn paarden in!!”. En ja, daar doen we het voor he. Ik was bijna 2u bezig met het installeren van 8 spelletjes. Gelukkig moet je niets doen en alleen wachten bij zo een installatie, zo kon ik gewoon rusten. En dan werkte het gewoon niet! Het spel herkent onze videokaart niet (?) en ik kon wel spelen maar ik zag de buurt bijvoorbeeld niet. En na een uurtje liep het vast en viel het uit. Net zoals ik bij the Sims 2 heb dus… Boehoe! Ik mega teleurgesteld natuurlijk en ik snap het ook gewoon niet, zou het aan de instellingen liggen dat dit vastloopt?

Ergens was het wel goed dat het spelletje vastliep en ik het dus heb uitgezet. Want mijn pijn was alleen maar erger geworden. Zelfs met pijnstillers was het met momenten bijna niet te verdragen. Vandaag is het iets beter. Maar ik voel gewoon dat ik nu al op de grens zit en als ik dus iets ga doen dat ik dan weer erover ga. Het is echt heel frustrerend en vooral moeilijk omdat ik mijn eigen lichaam niet begrijp. Volgende week heb ik weer een afspraak in het ziekenhuis en hopelijk kunnen ze me daar toch wat helpen.

Hoe was jullie week?

Dit vind je misschien ook leuk

3 reacties

  1. Ik ken niet veel van computers maar je videokaart moet goed genoeg zijn om bepaalde spelletjes te ondersteunen. Dus het kan zijn dat het wΓ©l werkt als je een betere videokaart koopt. Maar heb geen idee of je dat in een laptop zomaar kan vervangen. Dus ofwel bij een volgende pc-aankoop erop letten dat je videokaart goei marchandies is om spelletjes mee te spelen!
    (het lief is een gamefreak en let dus op die dingen)

    1. Ja, maar het kan niet dat die niet goed genoeg is. Want die laptop is niet zo oud en de Sims 4 kan hij wel perfect spelen. Hij heeft alleen problemen met de Sims 2 en 3. En mijn zus haar laptop is 6j oud en daar gaan die spelletjes wel op. Dus ik denk eerder dat het spel niet compatibel is met mijn te nieuwe laptop ofzoiets…

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.