Snapshots of the week #23: Plantjes kopen en naar de zee

image

image

image

image

image

image

image

Deze week lag ik eigenlijk weer veel in bed, want mijn pijn is nog niet echt beter. Het is echt doorbijten en vasthouden aan de goede en leuke momenten.

Mezelf uit bed gehesen om productfoto’s te maken. Ik ga dan altijd in de vreemdste houdingen staan voor bepaalde foto’s te nemen en had dus ook vreselijke rugpijn erna. Maar ik ben wel heel erg tevreden met het resultaat!

Nieuw nagellakje op, weer the gel nailpolish van essence met base- en topcoat. Deze keer de kleur play with my mint. Een heel leuk kleurtje!

Donderdag gingen we plantjes kopen. En dat deden we goed! We kochten echt veeeeeel!! Hier komt nog een update over.

We zijn Baptiste een nieuw trucje aan het leren. Echt superschattig als ze dit doet! (Sorry voor de wazige foto.)

Zaterdag gingen we een dagje naar zee!! We stonden in het heen rijden echt belachelijk lang in de file, waardoor we meer dan een uur verloren. Maar we hadden wel een hele fijne dag. Ik was en ben nog steeds compleet geradbraakt van de lange autorit en het vele wandelen, maar ik heb wel super genoten. Ik vertel er jullie morgen meer over!

En vandaag dan. Ik zelf deed niet veel omdat ik zo erg pijn heb. Maar mijn vriend heeft mijn pony haar stal gemest. Waar ik echt heel dankbaar voor ben en Schimmeltje ook!

Hoe was jullie week?

Volg je me al op Bloglovin’ en Instagram?

Untitled-1

Dit vind je misschien ook leuk

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.