Snapshots of the week #25: Familiefeesten

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

Ik kocht een tweede bikini! Ik kocht hem bij C&A en betaalde maar € 9. Hij heeft een tropisch otiefje en was er ook in een bandeaumodel. Ook handigis dat bij het topje de maten heel uitgebreid zijn en echt met cupgrootte en omtrek werken. Zo past je bikini goed aan.

De Hema Fabulous Fluid Lipstick is zo mooi! Ik reviewde ze deze week en ben echt onder de indruk van Hema!

Woensdag kwam mijn nicht langs. Ze was onlangs jarig, dus dat vierden we! Daarna bakten we samen brownies die zij nodig had voor iets van het wereldcafe.

Donderdag hadden we ons eerste familiefeest van de week. Het was de eerste communie van het neefje van mijn vriend. Het was erg gezellig!

Op timehop kwamen foto’sΒ  van muj en Gipsy voorbij. Deze is van 4 jaar geleden, maar ik herinner het me echt nog heel goed! Ik mis haar nog steeds heel erg!

Voor mijn revalidatie moet ik 3 tot 4 keer per week gaan wandelen. Ik en mijn vriend proberen het samen te doen omdat dat toch minder als moeten aanvoelt. We hebben zo al een paar mooie plekjes ontdekt!

Zaterdag hadden we een trouwfeest. Ik vind dit altijd heel leuk om te doen! Dit was de look die ik maakte voor het feest. Ik koos voor goud omdat ik gouden acesoires droeg en op mijn lippen had ik de Hema Soft Matt Lipbalm in de kleur 05.

En dan een happy selfie van mij en Bart op het trouwfeest!

Baptiste is de laatste dagen heel aanhankelijk. Heel schattig als ze zo bij ons komt liggen!

Nog een foto van Mieltje. Want ze is zo mooi!!

En als laatste nog een foto van wat we daarnet aten. Gebakken zoete aardappel, vegetarische balletjes en broccoli uit de oven! En dit is ook meteen het laatste echte eten voor een paar dagen, want ik en mijn vriend gaan een week proberen te juicen. (En ja, ik heb nu al spijt van die beslissing, haha.) Dus, wish us luck!

Hoe was jouw week?

Volg je me al op Bloglovin’ en Instagram?

Untitled-1

Dit vind je misschien ook leuk

2 reacties

    1. Ja, vorige week ben ik na 1 dag gestopt door wat er gebeurd is dinsdag. Ik zag het dan echt niet zitten om verder te doen. Nu ben ik opnieuw begonnen, voor 2 en een halve dag want woensdagavond gaan we bij mijn broer eten πŸ™‚ Ik ga er waarschijnlijk wel nog een artikel over schrijven!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.