Snapshots of the week #27: Juicen en weer tijd voor mijn infuus

image

image

image

image

image

image

image

image

Deze week begon ik weer met juicen. Ik heb het 2 en een halve dag volgehouden en me er op het einde zo miserabel door gevoeld! Hele dagen juicen is duidelijk niets voor mij, wat ik wel leuk vind om te doen is een halve dag en ’s middags of ’s avonds een lichte maaltijd.

Mijn swappakket kwam al aan! Morgen mag het open!

Ik schreef over de fantastische prijs die ik won met de #longlastinglove wedstrijd van Essence. Ik vind het nog steeds superleuk en er komen snel een aantal swatches aan!

Donderdag had ik mijn infuus. Op die dag verwen ik mezelf altijd. In het ziekenhuis kocht ik een ijskoffie en een Milka reep met oreo’s. ’s Avonds kwam Lise nog langs om mee thais te eten en Pretty Little Liars te kijken.

Ik begon deze week ook met Orange Is The New Black. Ik ben helemaal hooked en keek al 12 afleveringen op 4 dagen!

Baptiste is heel blij met alle dingen die ze krijgt uit onze moestuin. We moesten de worteltjes uitdunnen en dan krijgt zij al het loof. Happy bunny!

Onze moestuin doet het trouwens heel goed!! Alles staat er goed bij, we hebben alleen al een bladluizenplaag achter de rug!

En gisteren kwam er al een artikel online met mijn beste inpaktips! Ik vind het heel leuk om die van jullie ook te horen!

Hoe was jouw week?

Dit vind je misschien ook leuk

2 reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.