Snapshots of the week #30: Ik word 25!

image Baptiste heeft weer last van haar hormonen de laatste tijd. Dan is ze altijd een beetje stout en ook gaat ze op zo een momenten niet meer braaf haar behoefte in haar hok doen. Ik vind het dan altijd jammer dat ik haar maar zo weinig kan laten rondlopen…

image Woensdag ging ik samen met Lise al iets eten (bij La Cantina Del Coronel in de Munstraat in Leuven) en drinken (bij Barvista op de Markt) voor mijn verjaardag omdat zij zaterdag niet mee kon gaan eten.

image En als cadeautje van haar mocht ik een lipstick uitkiezen bij Mac!

image Donderdag deed ik het rustig aan want vrijdag was het Werchteeeerrrrr!!
Het was zoals je ziet bewolkt, maar het was wel erg warm. We hebben super genoten van onze dag en ik vertel jullie hier later meer over.
Op het einde van de dag kon ik bijna niet meer staan van de pijn, ik was zo blij toen ik eindelijk thuis in mijn bedje lag!

image Zaterdag heb ik de hele tijd half dood in de zetel en mijn bed gelegen. Mijn hele lichaam deed zo verschrikkelijk veel pijn van die dag Werchter. Ik had dit al wel verwacht, maar toch voelde het zo rot.
’s Avonds maakte ik me dan klaar om te gaan eten bij Pepenero in Leuven voor mijn verjaardag. We gingen met mijn broer en zijn vriendin, mijn zus en haar vriend en mijn nicht. Het was heel leuk en ik kreeg zoveel mooie cadeautjes! Ik laat alles morgen zien!

image En vandaag was het dan zover! Ik ben 25 geworden!
Ik heb echt de leukste verjaardag in jaren gehad en ondanks de pijn die zo erg geweest is dit weekend heb zo genoten! Ik heb ontbeten met taart en kaarsjes kunnen uitblazen. Wat kan je nog meer willen?

Hoe was jouw week?

xx. Isabelle

Dit vind je misschien ook leuk

2 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.