Snapshots of the Week #34: in het rood gaan

image

Maandag ontving ik voor het eerst de Happy Blue Box. Mijn review hiervan staat al online!

In de namiddag ging ik met een vriendin op zoek naar leuke tweede hands spullen. En ik vond veel mooie dingen. Ik kan niet zeggen wat mijn favoriete aankoop is, want ik vind alles echt leuk!

image

Dinsdag ging ik zwaar over mijn grens heen. Maar ik ben gewoon altijd zo enthousiast om iets leuks te gaan doen, alles is beter dan dagen alleen thuis zitten/liggen.

Rond de middag gingen we met vrienden naar de intratuin. Het was de eerste keer dat ik en mijn vriend er kwamen en ik vond het een erg mooie winkel. We probeerden niet te veel planten te kopen, want eigenlijk hebben we bijna geen plaats meer, haha. En ja, er zaten hele lieve konijntjes, maar we namen er geen mee.

’s Avonds waren we uitgenodigd bij de ouders van mijn vriend voor een barbecue. Mijn vriend zijn nonkel en tante waren er ook en het was heel gezellig en allemaal erg lekker. En ik knuffelde natuurlijk uitgebreid met de katten. Jammer genoeg had ik al erg veel pijn, dus ben ik op een bepaald moment even binnen in de zetel gaan liggen. Ik doe altijd erg mijn best om niet te laten zien dat ik pijn heb, maar nu stond ik echt op het punt om te gaan huilen. Liggen deed wel deugd,maar ik was blij wanneer ik lekker thuis in bed kon kruipen.

image

Heerlijk om dingen uit de moestuin te kunnen oogsten. Links onze eerste augurk en rechts verse muntthee.

image

Ik maakte een recept uit een nieuw kookboek van me: Forest Feast. Dit is de Geroosterde Groenten Gnocci. Heel lekker van smaak, maar ik ben niet zo fan van de gnocci zelf…

Ik begon deze week met het kijken van The Walking Dead. En aangezien ik na de eerste aflevering ’s nachts nog kon slapen, besloot ik verder te kijken. Het is echt een hele goede serie en ik begin zombies toch een heel klein beetje minder eng te vinden…

image

De review van mijn nieuwe Mac Blush staat online. Sinds ik hem heb, draag ik hem bijna dagelijks, zo mooi!

Zaterdagavond verraste ik mijn vriend door verschillende tapas/hapjes te maken als avondeten. We aten het gezellig in de zetel en zetten een filmpje op. Ik denk dat mijn vriend eeuwig dankbaar is dat ik niet zo fan ben van dramatische of romantische films, want zo konden we gewoon The Italian Job kijken.

image

Vandaag was het een herdenkingsviering voor mijn vriend zijn oma en opa. We gingen dus naar de mis en achteraf nog iets eten met zijn ouders en nonkel en tante. We aten bij Bink op de markt van Sint Truiden. Erg lekker eten!

Achteraf gingen we nog even wat spulletjes ophalen in de garage van mijn vriend zijn papa. Toen ik thuiskwam kon ik echt niet meer en kroop ik dus met een pijnstiller meteen in bed. Na wat geslapen te hebben voelde ik me toch een beetje beter, maar ik ben nu nog steeds een wrak. Ik was al bijna vergeten dit artikel online te zetten!!

Volgende week woensdag gaan ze trouwens ook mijn teen “opereren”. Mijn ontsteking gaat niet goed weg en de dokter gaat nu een stuk van mijn nagel wegsnijden onder plaatselijke verdoving. Niet het leukste vooruitzicht, maar ik ga blij zijn als het dan eindelijk goed kan gaan genezen!

Ik merk ook dat ik de laatste tijd steeds vaker over mijn grens heenga en dan echt helemaal crash. Ik ga proberen er nu meer op te letten en dit te voorkomen, want het is echt nergens goed voor om zo in het rood te gaan…

Hoe was jouw week?

xx. Isabelle.

Dit vind je misschien ook leuk

6 reacties

 1. Ik ben een week naar Duitsland geweest voor een tweede stamceltherapie. Het was heel intens deze keer, ik heb echt drie dagen afgezien. Nu ben ik volop aan het recupereren en dat is vreselijk. Ik doe bijna niets anders dan rusten en slapen. πŸ™

  Het is wel niet goed dat je je zo aan het forceren bent hè.. Ik hoop dat je snel wat rust kan inbouwen om terug op je positieven te komen. Alvast veel succes met de operatie (hoe klein ook, het is en blijft een operatie!), ik duim mee dat het meevalt!

   1. Stress van het werk of? :/ Een manier zoeken om te ontspannen. Een bad nemen, even gaan zitten in de zetel en een boek of de krant lezen, muziek opzetten, … Iedere dag een klein momentje me-time proberen in te bouwen, kan wonderen doen.

     1. Maar meid toch. Dat is al stresserend genoeg, beperkt worden door pijn. Geloof me, ik weet er alles van. Vanaf dat er dan nog wat tegenslagen bijkomen.. Ik wens je in ieder geval nog heel veel rust en knuffels toe!

 2. Eerlijk, ik zou dit ook een vermoeiende week vinden en ik heb dan nog niet eens jouw ziekte… Ik weet dat het moeilijk is om leuke dingen te missen maar je moet luisteren naar je lijf, dat moet immers nog een paar decennia mee… minstens πŸ˜‰

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.