Snapshots of the Week #45: blog verjaardag, babysitten en gezelschapsspelletjes verliezen

image

Maandag kwam mijn Gekocht & Opgemaakt artikel van september online. Ik kocht onder andere 2 limited edition kwasten van Essence en ook 2 lipsticks uit de Pure Reds collectie van L’Oréal. Op de foto links zie je hiervan de Blush Brush en Blake’s Pure Red.

image

Ik zette deze week ook mijn Helmer kastje in elkaar. Wat een gedoe! Ons hele huis staat vol met Ikea en ik vind het altijd leuk en niet zo moeilijk om in elkaar te zetten. Maar dit ging echt moeizaam. Het paste gewoon nergens helemaal goed. Maar ok, het staat nu in elkaar!

Ik kocht ook voor het eerst Sally Hansen nagellak. Deze ben ik nu aan het uitproberen. De review volgt nog!

image

We bestelden deze week ook nieuwe koffie. Jammer genoeg verliep onze bestelling niet helemaal goed. Nespresso belooft levering de volgende dag als je voor 22u bestelt. Maar dit was dus niet zo. Uiteindelijk belden we hiervoor om te vragen of er iets was misgegaan met onze bestelling, maar ze waren niet echt vriendelijk aan de telefoon. Gelukkig hadden we onze bestelling uiteindelijk na 3 dagen.

Ik kreeg een kaartje van mijn nicht en haar man van op hun huwelijksreis. Het is leuk dat steeds meer mensen die ik ken nu weten dat ik postkaarten verzamel!

image

Woensdag ging ik met Lise iets eten en drinken. We aten bij Tiens, waar het echt heel lekker was en we ook een lekkere gin tonic dronken. Daarna gingen we nog langs bij Het Zwak Moment, waar we nog een wijntje dronken. Ze hebben daar boekjes waar je in kan tekenen en aangezien we allebei rode lipstick ophadden,lieten we zo onze ‘handtekening’ achter. Boven ben ik met Blake’s Pure Red van L’Oréal en onderaan is Lise met Diva van Mac.

image

Donderdag bestond mijn blog 1 jaar! Zo leuk om te zien hoe hard ik en mijn blog veranderd zijn! En natuurlijk heb ik een taartje gegeten om te vieren!

image

TGIF!! Ja ja… Spannende vrijdagavonden heb ik. Een mooie zonsondergang, vegan shepherds pie en een huisgemaakte gin tonic. En dan de hele avond samen met Baptiste series kijken!

image

Gisteren was een hele leuke dag. Een van die dagen die me energie geven, het soort energie waar ik de komende week op verder kan. Maar aan de andere kant heeft gisteren me lichamelijk ook heel veel energie gekost, zo veel dat ik vandaag praktisch de hele dag in bed gelegen heb. Yes, I know, different week, same story.
Gisteren dus. In de namiddag heb ik 2 uurtjes gebabysit op mijn neefje, wat echt superleuk was. En dan ’s avonds zijn mijn zus en haar vriend nog langsgekomen om iets te eten en gezelschapsspelletjes te spelen. Ik won niks, haha!

Hoe was jouw week?

xx. Isabelle

Dit vind je misschien ook leuk

4 reacties

  1. Dat nagellakkastje! Zalig!!
    Ik bewaarde mijn nagellakjes ook zo maar die van mij zijn allemaal van andere merken met meestal zwarte dopjes dus dan zie je de kleuren niet. Essence denkt tenminste beter na haha 🙂

      1. Ha! Wat een briljant idee. Alleen vrees ik dat het op zwart niet zo goed te zien is. Enfin, het is mijn bedoeling om zodanig te minderen met nagellakkleurtjes dat ik uit mijn hoofd weet welke kleurtjes ik allemaal heb om uit te kiezen. Uitdaging!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.