Snapshots of the Week #48: een diagnose? en halloween/verjaardag vieren

image

Maandag had ik een afspraak in het ziekenhuis op de afdeling fysische geneeskunde. Ik verwachte niet veel van deze afspraak, maar we hadden een heel vriendelijke dokter die al mijn klachten heel serieus nam (eindelijk!!). Er werden nog extra onderzoeken gedaan en eindelijk was er ook sprake van een diagnose: fibromyalgie.

Omdat we een beetje te vroeg waren voor onze afspraak, kocht ik de nieuwe flow en een ijskoffie. En ik probeerde voor het eerst een salade uit van in het winkeltje op Gasthuisberg. Superlekker, echt veel en goede smaak!

’s Avonds hadden we ook nog een afspraak bij de dierenarts. We gingen bij een nieuwe omdat we niet tevreden waren over de vorige. Baptiste kreeg haar spuitjes en we gaan haar binnenkort waarschijnlijk laten steriliseren. Het is de beste keuze om dit te laten doen aangezien konijnen heel vaak problemen krijgen met de baarmoeder en hieraan sterven. Maar een operatie en vooral de verdoving is heel wat voor zo een klein konijntje, dus we zijn er toch wat bang voor.

image

Ik maakte mijn eigen simpele halloween  look en zette hiervan de tutorial online.

Ik keek daarnaast ook superveel tutorials, ik vind dit zo leuk om te kijken!

image

We spraken deze week ook nog eens af met een bevriend koppel in Tiens!. We zien elkaar de laatste tijd minder en dus hebben we meteen weer snel afgesproken!

Mijn boek is eindelijk bijna uit. Lezen gaat heel moeilijk voor mij door de pijn en omdat ik me niet kan concentreren. Maar nu ben ik bijna op het einde en volgende week kan ik dan aan de vijfde Harry Potter beginnen!

image

Ik keek op Halloween twee Tim Burton films, eerst Corpse Bride en daarna mijn all time favorite, The Nightmare Before Christmas ♡♡♡♡ Ik ben trouwens ook al de hele week via Spotify de muziek hiervan aan het luisteren.

image

Gisteren lakte ik mijn nagels zwart terwijl ik film aan het kijken was.

En dan begon ik mij te schminken. We hadden een halloween feestje bij mijn broer en zijn vriendin thuis en ik ging als Billy the Puppet van de Saw films. Mijn doel was bereikt, iedereen vond me heeeeel eng.

Mijn vriend was trouwens ook jarig op Halloween, maar hij had zijn cadeautjes de week ervoor al gekregen van mij tijdens zijn weekje verlof. Ik kocht een spelletje voor de PS4, NBA 2K 16 en een kaartspel, Machiavelli.

image

Vandaag kwamen er 2 vrienden langs nog voor Bart zijn verjaardag. Ze kwamen rond 10u en brachten koffiekoeken mee, dus we hebben gezellig samen ontbeten.

In de namiddag heb ik een paar uur in bed gelegen, ook al bleven we niet laat op het feestje, het heeft toch altijd gevolgen voor mij. Dus extra pijn en vermoeidheid vandaag…

Maar we gingen rond 16u toch nog even langs bij mijn grootouders voor koffie en een stukje cake. En van daaruit meteen weer platte rust thuis…

Hoe was jouw week?

xx. Isabelle

Dit vind je misschien ook leuk

1 reactie

  1. Positief dat je een diagnose hebt! En zoals je vermoedde: fibro…
    Ik heb je geloof ik al eens verteld over die blogster die dat ook heeft? Die volgt sinds enkele maanden paleo en heeft daardoor veel minder pijn. Dus er is nog hoop he, niet opgeven!!!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.