Snapshots of the Week #50: Spectre en infuus

image

Deze week kwam het Gekocht & Opgemaakt artikel van oktober online. Echt hele mooie producten ertussen. Ik ben druk bezig met reviews!

Rechts zie je de doos waar al de producten inzitten waar ik nog foto’s van moet maken en/of moet reviewen. Een hele hoop dus…

image

Dinsdagavond ging ik met een vriend van mij naar de film. We zien elkaar niet zo heel vaak, maar als we elkaar zien kunnen we altijd wel heel goed praten met elkaar. We gingen de nieuwe James Bond kijken. Ik vind de soundtrack het beste van de hele film, haha. Ik ben niet echt een James Bond fan.

Woensdag gingen we langs bij mijn grootouders. Elke keer als we aankomen, breekt mijn hart een beetje als ik de lege wei zie… Het is nu bijna een half jaar en het doet nog steeds zoveel pijn. De tekst op de linkse foto zegt genoeg…

image

Baptiste is met iets heel vreemd begonnen. Als we haar hok schoonmaken en nieuwe korrels in haar wcbakje doen (een soort geperst hout dat vocht opslorpt zoals in kattenbakken) gaat ze daarvan eten. We maken ons er een beetje zorgen over omdat dit toch niet goed kan zijn voor haar buik… Dus als extra bezigheid bouwden we een fort van kartonnen dozen en een dekentje. Ze heeft er zo lang mee gespeeld. Tot ze van de doos op de keukentafel sprong en een halve gedroogde en hele pikante peper op at…  Uiteindelijk heeft ze nergens last van gehad… Raar beestje, haha.

image

Links zie je hoe mijn makeup tafel eruit ziet wanneer ik me heb opgemaakt… En dit valt nog wel mee, oeps.

Rechts… Mijn nieuwe broek van H&M die per ongeluk in de droogkast ging en he-le-maal stuk was. Zoiets had ik nog nooit gezien. De rest van de broek is gewoon nog helemaal in orde. Maar ja, de broek is toch voor de vuilnisbak.

image

Donderdag had ik weer mijn infuus. Het duurde zo lang! Ik was daar om 13u30 en om 17u00 was ik pas weer klaar. Ik had overal zo veel pijn. Mijn infuus krijgen is altijd heel slopend voor mij. Al helemaal als het zo lang duurt en ik al een slechte dag heb.

image

Vrijdag hadden we afgesproken met vrienden om te gaan eten bij Tiens!. Ik deed de hele dag niets omdat ik erg moe was van mijn infuus. Tegen de avond voelde ik me gelukkig wat beter. Ik lakte last minute mijn nagels in dit prachtige kleurtje van Essence.

Het eten bij Tiens! was zoals altijd superlekker. Zo een pasta mogen ze mij altijd wel geven!

image

Vrijdagavond keken ik en mijn vriend toen we thuis kwamen nog de match BelgiΓ« – ItaliΓ« uit. We hoorden de verslaggever zeggen dat er iets gaande was bij de match van Frankrijk, maar ze wisten eigenlijk niet wat juist. We stonden hier dus ook niet echt bij stil en gingen gewoon slapen.

Toen ik ’s ochtends mijn instagram opendeed, was deze overspoeld met eifeltorens. Ik had geen idee was er aan de hand was en ging dus snel het nieuws lezen. Er zijn geen woorden voor wat er in Parijs gebeurd is. Onbegrijpelijk.

image

Zaterdagavond kwam Lise langs. We keken Frozen Ground, aten pizza met heel veel kaas, dronken de prosseco die Lise meenam en keken op het eind nog een aflevering Pretty Little Liars in bed.

Ik had koekjes gebakken voor zaterdagavond, maar we aten zoveel pizza dat we er geen koekjes meer bijkregen, haha.

Vandaag deed ik niet zo heel veel. Ik heb vooral gerust. En dan ’s avonds heel lekkere gnocci met geroosterde groenten gemaakt!

Hoe was jouw week?

xx. Isabelle

Dit vind je misschien ook leuk

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.