Snapshots of the Week #52: speculaas bakken en veel thee drinken

image

Vorige week kwam er op zondag geen snapshots artikel online omdat ik bezig was met de overzet van mijn blog. Ik voelde me in de dag ook niet zo super en had wat keelpijn. ’s Avonds voelde ik me gelukkig iets beter, want we gingen uit eten met de ouders en nonkel en tante van mijn vriend. Ik eet super graag Chinees, het was superlang geleden ook, dus het smaakte zeker!

image

Dinsdag ging ik langs bij mijn meter en bakten we samen speculaas. Superlekker en leuk om samen te doen!

Ik maakte ook de foto’s voor het artikel van de Matsici Theeclub. En natuurlijk kon ik de theetjes dan proeven! Er zitten zo een lekkere smaken bij.

image

Yes! Mijn blog heeft eindelijk een eigen domein en je kan me vanaf nu terugvinden op byisabelle.be!! Maar als je naar mijn oude blog gaat, word je als het goed is automatisch doorgestuurd. De overstap was een heel gedoe en ik voelde me soms echt overwhelmed. Ik ken duidelijk echt nergens iets van en heb veel bij te leren!

En net deze week stond een instagram foto van mij in de flair, met daarbij mijn instagram en mijn oude blogadres.Β  Beetje jammer dat het net samenvalt met mij overstap en naamsverandering. Ik wist er trouwens niets van en hoorde het van een andere blogster.

image

Ik ben echt weer heel vaak de Sims aan het spelen! Zo leuk. Ik wil eigenlijk graag een uitbreiding, maar ik vind 40 euro best wel duur…

Pizzaaaaaaaaaa!!

image

Donderdag gingen we even de stad in. We gingen langs bij Yves Rocher en Dille & Kamille.

image

Vrijdag zou een bevriend koppel langskomen voor wat spelletjes te spelen. Jammer genoeg was zij ziek, maar hij kwam wel langs. We speelden Machiavelli en Bart won met grote voorsprong.

image

Gisteren gingen we langs bij mijn zus en haar vriend. Ze hebben echt superlieve katjes, dit is Joy.

Vandaag kreeg ik chocola van de Sint, toch iets dat mijn dag een beetje goed maakte…

Hoe was jouw week?

xx. Isabelle

Dit vind je misschien ook leuk

3 reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.