SNAPSHOTS SEPTEMBER 2016

Eind augustus nam ik de beslissing om niet meer wekelijks een snapshots artikel te schrijven, maar er een maandelijks artikel van te maken. Ik had het gevoel dat mijn blog overspoeld werd door mijn snapshots artikelen en dit leek mij niet de bedoeling. Dus nu komt er elke maand een foto overzicht online! Wil je meer zien van wat ik doe? Volg me dan zeker op instagram en kijk mijn instagramstory!

september-1
Begin september gingen Bart en ik samen met Lotte en Sam naar het HAP Food Truck festival in Hasselt. Begin van de zomer was er ook een HAP festival geweest bij ons in de stad en dat was zo leuk, dat we nu zeker ook wilden gaan. We hebben lekker gegeten en gedronken en genoten van het mooie weer!

september-11
Mijn nagels zijn echt niets meer waard sinds ik de gelnagels heb laten verwijderen. Dit is natuurlijk sowieso niet goed voor je nagels, maar de mijne zijn slecht verwijderd geweest. Het meisje heeft te lang op mijn nagel gefreesd en ik had dus bandwonden onder mijn nagels. Klinkt pijnlijk? Dat is het ook, weken later voel ik het nog steeds lichtjes. Een goede raad, ga niet zomaar bij eender wie je gelnagels laten verwijderen… Mijn nagels breken nu dus de hele tijd af en ik hou ze voor nu gewoon kort. Maar leuke nageltape leidt wel af van het feit dat ik geen mooie lange lagels heb nu, toch?

Het tweede weekend van september ging ik de verjaardag vieren van een vriendin van mij. Superleuk! We zijn al heel lang vriendinnen, maar we hadden elkaar een hele tijd bijna niet gezien. Nu hebben we weer meer contact en ik ben er echt heel blij mee.

De rode draad van september was wel dat ik elke week serieus over mijn grenzen heen ging en dus heel veel pijn had. Ik moet het echt rustiger aan gaan doen en meer rekening houden met mijn lichaam.

september-2
Er bestaat gewoon niet genoeg concealer op de wereld om mijn wallen weg te werken haha! Echt een heel moe gezicht op deze foto…

We gingen een avond uit eten met Lotte en Sam. Jammer genoeg was het echt niet goed op restaurant, we moesten uren wachten om dan koud eten te krijgen… Gelukkig konden we daarna naar de kermis, dat maakte het toch een beetje goed.

september-8
We gingen een avondje langs bij mijn zus en haar vriend. Lekker eten, spelletjes spelen en knuffelen met hun kat, Robbe en de hond, Bo!

september-10
Ik won een prachtig horloge van Bering met een winactie op de blog van Naomi! Fotot’s nemen kan nog wel eens een uitdaging zijn met een nieuwsgierig konijn in huis.

Ik bestelde de Limited Edition Beauty Haul van Chloe Morello bij Ciaté. En ik was zo gelukkig toen deze aankwam. Ik had een rotdag, maar iets moois als dit maakt veel goed.

Ik heb ook nog enkele items uit de Anna Nooshin Collectie van Hunkemöller besteld. Ik schreef er een artikel over, daar kan je zien wat ik allemaal kocht!

september-9
Datenight! We hebben het zo druk gehad de afgelopen maand dat wanneer we een een avondje niks hadden, we gewoon in de zetel ploften en Netflix keken. Het is dan natuurlijk eens leuk om een echte datenight te hebben. We gingen eten bij Tiens! en achteraf nog naar de streekbierenmarkt.

september-5
Mijn opa was ook jarig deze maand! Bart en ik deden hem een emmer vol Belgische bieren cadeau. Eind van de maand zijn we dan bij mijn opa en meter gaan barbecueën voor zijn verjaardag met mijn broer, zijn vrouw en zoontje en mijn zus en haar vriend. Iedereen had iets gemaakt om te eten en alles was superlekker! Na de barbecue zijn we nog door de wei gaan wandelen, iets wat mijn opa bijna elke dag doet.

september-7
Zoals ik al zei heb ik deze maand veel te veel gedaan. Er waren leuke dingen bij natuurlijk, maar soms moet ik nu eenmaal nee leren zeggen. Ik zou zo graag eens een week gewoon niks willen doen, maar dat schijnt niet te lukken. Zo heb ik zeker elke week al gewoon een afspraak bij de kine, de dokter of in het ziekenhuis…

Met mijn gezondheid gaat het dus niet zo super. Ik was voor de zomer nieuwe medicatie beginnen nemen, maar deze hielp niet en ik had erg veel bijwerkingen. Maar ik moest hem 3 maanden nemen voor we zeker konden zijn dat hij niet werkte. En daarna was het nog eens 2 maanden afbouwen toen ik wou stoppen. Ik heb dus een half jaar afgezien voor niks. Ja, echt afgezien, ik had zweetaanvallen, erge nachtmerries, hoofdpijn, last van mijn buik en ik was de hele tijd doodmoe. Na het afbouwen heb ik dan ook nog eens een maand erge moodswings gehad en een heel lusteloos gevoel. Maar goed, nu ben ik er eindelijk vanaf.

Ik hield me al bij al wel goed aan mijn fietsschema bij de kine! Hier ben ik wel trots op. Verder had ik eind september ook weer mijn infuus. En ik loop al 2 manden met tape rond mijn enkel, maar het begint eindelijk minder op te zwellen…

september-6
De laatste week van september sprak in met Eva en Julie af in Leuven. We gingen samen shoppen en een cocktail drinken bij Bar Nine!

september-3
En ondertussen is het al weer oktober! Ik heb hier stiekem erg hard naar uit gekeken voor een beetje een vreemde reden misschien. September was namelijk de laatste maand in mijn bulletjournal, in oktober zou ik in mijn nieuwe Leuchtturm 1917 notebook kunnen beginnen! Grappig dat zo iets kleins een mens zo gelukkig kan maken he.

Heb jij leuke dingen gedaan de afgelopen maand?

xx. Isabelle

 

 

Dit vind je misschien ook leuk

2 reacties

 1. Dat klinkt KEIpijnlijk van die nagels! Amai!
  Vreselijk dat het met de gezondheid zo slecht ging… Moet je nu een nieuwe medicijnenkuur beginnen?
  En ik ben zooo jaloers op je prachtige bulletjournal, je kan zooo mooi schrijven!
  LJ heeft laatst dit geschreven…Van hot naar herMy Profile

  1. Ik vind mijn geschrift helemaal niet zo mooi. Mijn broer en zus schrijven bijvoorbeeld veel mooier vind ik.
   We gaan nog 1 nieuw medicijn proberen en daarna stop ik er gewoon mee. Kan niet goed zijn voor mijn lichaam al die pillen. Het laat het ook merken door al die bijwerkingen!
   En mijn nagels inderdaad heel pijnlijk! In het begin vooral. Nu zijn mijn nagels bijna weer helemaal nieuw, dus dat het beschadigde stuk er uit gegroeid is en ge ziet het verschil gewoon op mijn nagels tussen het goede en het slechte stuk. Waar ze op gefreesd had dat ziet helemaal rood en de rest gewoon normaal. Nog 2 weekskes en k ben er vanaf denk ik!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.