AS WE SPEAK 14.09.2016

Ik vind het heel leuk om lijstjes te maken en wil jullie ook wel eens een update geven van waar ik zoal mee bezig ben. Mijn vorige As we speak artikel schreef ik alweer een dikke 3 maanden geleden, tijd voor een nieuwe update!

BEZIG MET

Toen ik eind mei mijn vorige As we speak artikel schreef waren we nog naar een huis aan het zoeken en op 10 juni gingen we voor het eerst kijken naar het huis. Ondertussen hebben we dus een bod gedaan dat aanvaard is en het compromis is op 10 augustus getekend. We zouden dus ten laatste 10 december de sleutel hebben. De laatste maanden zit dus eigenlijk vooral dat in ons hoofd en we hebben ook al heel veel in orde moeten brengen zoals het aanvragen van honderd-en-één offertes voor de verbouwingen bijvoorbeeld… Ook hebben we heel veel bezoeken aan banken gedaan voor een lening en zijn we bij de notaris langsgeweest. Soms heb ik echt het gevoel dat we geen idee hebben wat we moeten doen, er komt zoveel informatie op ons af en jammer genoeg ook veel foute informatie… Dus hetgene waar we nu het meest mee bezig zijn is alles wat te maken heeft met de aankoop van het huis!

as-we-speak-14-09-1

BLIJ MET

Ja, dat we een huis hebben gevonden natuurlijk. Of eigenlijk HET huis. Het was meteen voor ons beiden duidelijk dat dit het was! Ik kan niet wachten tot we de sleutel hebben en ik de foto’s kan laten zien.
Verder ben ik ook blij om iets anders heel leuks, Baptiste komt namelijk op mijn schoot liggen! In het begin konden we haar amper aaien, daarna kwam ze voorzichtig dichterbij om geaaid te worden, in de winter kwam ze echt naast me liggen en nu komt ze gewoon languit op mijn buik liggen. Zo lief!! *smelt* De foto hierboven was van de eerste keer dat ze het deed, de foto ziet er dus een beetje awkward uit omdat ik niet durfde te bewegen, haha. Maar een grote smile heb ik wel!

as-we-speak-14-09-4

PIEKEREN OVER

Goh alle huis dingen eigenlijk, het brengt heel wat stress met zich mee en we hebben nog niet eens de sleutel! Het is vooral moeilijk omdat het hele huis dus gerenoveerd moet worden, ramen, verwarming, elektriciteit, riolering, keuken, badkamer, … En dus is er veel om over te piekeren. Het feit dat we de sleutel niet hebben en dus niet in het huis kunnen zorgt ervoor dat we eigenlijk niets kunnen doen op dit moment buiten ideeΓ«n verzamelen… We hebben toen het compromis pas getekend was wel twee keer de sleutel gehad om dingen op te meten en een offerte voor de elektriciteit en het sanitair aan te vragen. Maar voor echte beslissingen te nemen, moeten we wachten tot we de sleutel hebben en dat is heel moeilijk!

BOOS OP / GEFRUSTREERD OVER

Mijn lichaam en mijn hoofd. Ik weet niet waar het aan ligt, maar ik vermoed dat het is door te stoppen met mijn medicatie. Ik ben constant zooooooo moe, ben heel lusteloos en heb veel moodswings (arme Bart). Ik weet gewoon niet wat ik met mezelf aan moet en het lijkt er op dat ik nergens toe kom. Niet leuk…

MUZIEKJE VAN HET MOMENT

Ik ben op de een of andere manier weer naar het eerste album, Songs About Jane, van Maroon 5 beginnen luisteren. Deze heb ik toen het uitkwam echt grijs gedraaid. (Ik heb het even opgezocht, het album is van 2002!) Harder To Breathe vind ik het beste nummer. Ze klinken gewoon zo leuk. Dat album staat echt op repeat hier!

as-we-speak-14-09-5

AAN HET LEZEN

Ja!!! Ik ben weer echt dagelijks aan het lezen. Weer een serie die ik al 2 keer eerder uitlas, namelijk Eragon. Ik weet het, de film was beschamend slecht, maar die boeken. Als je van fantasy houdt, moet je deze echt lezen! Er gaat natuurlijk niets boven Harry Potter, maar deze komen toch echt wel op de tweede plaats.

BINGEWATCHING

We zijn terug begonnen met naar The Mentalist te kijken. Vroeger (#omaisabelle) voor we Netflix hadden, keken we deze serie altijd op tv, samen met Bones en Castle. We zijn op een bepaald moment gestopt met de serie te kijken, maar toen we White Collar uitgekeken hadden (ook een aanrader trouwens) waren we op zoek naar een andere leuke serie waar je je hoofd niet te erg moet bijhouden (zoals bijvoorbeeld wel moet bij Marco Polo ofzo). The Mentalist heb ik altijd leuk gevonden en ik heb nooit echt alle afleveringen ervan gezien, dus zijn we hier weer mee begonnen. Verder zijn we ook The Killing aan het kijken. Ik heb ook nog Marco Polo seizoen 2 gekeken en ben nu The Returned aan het kijken.
We hebben ook veel films gekeken de laatste tijd, voornamelijk Marvel. Bart en ik zijn grote fans en er staan er veel op Netflix, dusja…

as-we-speak-14-09-2

GENIETEN VAN

De mooie nazomer die we nu hebben! Echt heerlijk dat het nog zo een mooi weer is. In de zomermaanden heb ik al echt genoten van de mooie dagen en warme avonden en dat ga ik nu in september ook blijven doen zolang het duurt. Het maakt het dubbel zo leuk om dingen met vrienden te gaan doen!

Waar ben jij op dit moment mee bezig?

xx. Isabelle

Dit vind je misschien ook leuk

7 reacties

  1. Ja, niet leuk. Gewoon blijven doorduwen en hopen dat het weer beter wordt. Ik merk dat als ik me erin laat gaan dat het gewoon erger wordt. Dus ik probeer niets te veranderen ondanks dat ik me soms gewoon echt 😝 voel…

 1. Oh, The Returned! Ik heb net met Kjartan de originele versie ‘Les Revenants’ gezien. Ik vond het zo goed! Laat weten of The Returned ook de moeite waard is!

 2. Eragon is super!!! En de film trok inderdaad op niks, die heb ik al uit mijn geheugen gebannen πŸ™‚ Ik moet het laatste boek nog altijd lezen; ik kocht het meteen toen het uitkwam maar ik wilde eerst de andere delen opnieuw lezen… ge weet hoe dat gaat, en zoveel jaar later is het er dus nog altijd niet van gekomen!
  En: dikke proficiat met het huis!!!! Zo spannend zeg πŸ™‚ πŸ™‚
  LJ heeft laatst dit geschreven…Van hot naar herMy Profile

  1. Ik lees ook altijd alles opnieuw als er een nieuwe boek uitkomt. Maar ik doe dat meteen. Ik heb veel series in mijn kast die al vaak opnieuw gelezen zijn!
   En ja straks gaan tekenen voor de lening en als we geluk hebben eind van de maand de sleutel al!! Zo spannend!!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.